tirsdag den 17. juni 2014

Dagens nyheder - Læs bla. om Cloud working stjæler danske ingeniør-job

Nederlag til København i Farvergade-sag
Højesteret har i dag fældet dom i den såkaldte Farvergade-sag om spekulation i aktiveringsmillioner. Dommen var endnu et nederlag til København. Sagen koster kommunen mere end 100 mio.
Læs mere her

1,6 pct. af alle jobs i EU stod ledige i første kvartal
I første kvartal var 1,6 pct. af alle jobs i EU-landede ledige. Det var en stigning fra 1,5 pct. i fjerde kvartal af 2013 og 1,4 pct. i kvartalet før, viser nye tal fra Eurostat.
Læs mere her

Innovationen kommer jo ikke fra 'snart 50-årige' mænd som mig selv.

Læs mere her

Markant færre ulykker i byggeriet
Antallet af arbejdsulykker svinger med konjunkturerne, og antallet er netop nu historisk lavt, viser tal fra Byggeriets evaluerings Center.
Læs mere her

Hun skal sende Novo Nordisk på vinderkurs i Tyskland
Novo Nordisk taber markedsandele i et svært tysk marked. Det vil belgiske Krisja Vermeyle (52 år) sætte en stopper for med respekt og klar kommunikation som ledelsesvåben.
Læs mere her

100 mio. på spil for København i Farvergade-afgørelse
Københavns Kommune risikerer at tabe mere end 100 mio. kr., når Højesteret tirsdag den 17. juni tager stilling til den såkaldte Farvergade-sag.
Læs mere her

Cloud working stjæler danske ingeniør-job
http://karriere.jobfinder.dk/artikel/cloud-working-stjaeler-danske-ingenioer-job-1843 Nye tal viser, at stadig flere danske virksomheder køber deres it-arbejdskraft i skyen. En uundgåelig udvikling, der også har sine klare fordele, mener Morten Thiessen, formand for IDAs arbejdsmarkedsudvalg Jobfinder
Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar