mandag den 30. juni 2014

Tom Cruise eller Trentemøller

Utopia www.djschool.dk / www.barschool.dk

Drømmer du om at blive professionel dj eller bartender Så får du nu chancen for at kickstarte karrieren med et tre ugers kursus under ledelse af nogle af de bedste bartendere og dj´s i landet.

Det er firmaet Utopia, der står bag kurserne, som foregår i ferieparadiset Sunny Beach, Bulgarien. Så udover teoretisk undervisning og praktisk erfaring vil man sammen med mange andre unge få en oplevelse for livet.

Dj´en og bartenderen er i manges øjne de uopnåelige festguruer, der har det hele. De kan gøre hele forskellen, om festen bliver hit eller skidt. Derfor ønsker mange at træde i deres fodspor. Men hvordan bliver man en del af denne fantastiske verden, hvor ens arbejde er at holde fest! En branche, hvor man ofte skal kende de "rigtige" mennesker for at få adgang.

I løbet af tre uger vil man få et stort indblik i, hvad det vil sige at være professionel dj. De tre undervisere, Tommy Scott, Chris Hawkes og Martin Andersson, har tilsammen et CV, der kan måle sig med verdens bedste. Udover teoretisk undervisning får deltagerne praktisk træning på det dansk–ejede diskotek Den Glade Viking, hvor de kan komme til at spille for op til 2000 mennesker.

Utopia–bartenderskole skiller sig ud fra de andre, blandt andet på undervisernes store erfaring og passion for faget, samt deres netværk, som gør det muligt, at de efter endt kursus kan tilbyde deres elever job på nogle af de førende klubber og diskoteker i ind– og udland.

Du kan få meget mere at vide på www.barschool.dk og www.djschool.dk, hvor du også kan tilmelde dig, eller du kan kontakte Utopia pr. telefon eller mail.

http://www.barschool.dk
http://www.djschool.dk

 

Læs mere her

tags: udland, diskotek, paradis, undervisning, Bulgarien,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar