søndag den 1. juni 2014

Stor tilfredshed med lærerne på hhx

Der er stor tilfredshed med lærerne på hhx. Det viser en stor spørgeskemaundersøgelse, hvor flere end 10.000 hhx elever har deltaget.

To–tredjedele af eleverne synes, at de har gode lærere og næsten alle elever (92 %) vurderer, at lærernes faglige viden er opdateret. Langt de fleste oplever en yderst positiv relation med lærerne og 82 % vurderer da også, at deres lærere godt kan lide dem. Derudover giver 57 % udtryk for, at de oplever en tæt og åben kontakt til lærerne.

"Det er utroligt positivt, at en så stor undersøgelse viser et så godt resultat. Hvis vi skal sikre gode og fagligt stærke ungdomsuddannelser med klare profiler, er det vigtigt, at lærerne er fagligt dygtige, velforberedte og at de evner at indgå i respektfulde og nærværende relationer med eleverne. Jeg er meget glad for, at kunne konstatere, at det er tilfældet på hhx", siger Lars Kunov, direktør i Danske Erhvervsskoler.

Spørgeskemaundersøgelsen er en del af et større projekt, som gennemføres i samarbejde mellem Danske Erhvervsskoler, Foreningen af Unge Handelsmandsuddannelser (FUHU), Center for Ungdomsforskning (CEFU) og støttet af Undervisningsministeriet. Formålet med undersøgelsen er blandt andet at afdække hvilke interesser og forestillinger hhx–eleverne kommer til uddannelsen med, hvilke grunde der har fået dem til at søge hhx, og hvad de gerne vil bruge hhx til. Projektet forventes afsluttet ultimo 2010.
 

Læs mere her

tags: 2010, direktør, uddannelse, Danske Erhvervsskoler, Undervisningsministeriet,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar