fredag den 20. juni 2014

Rekrutterings og vikar bureau tilpasser sit fremtidige fokus i finanskrisen

I en tid præget af et nervøst arbejdsmarked, finanskrise, bekymringer og nedskæringer er der fortsat behov for spidskompetencer i virksomhederne udtaler Adm. Direktør Brian Jørgensen fra FLEXHOUSE A/S.

Da behovet for arbejdskraft er på kraftig retræte, og virksomhederne markant fokuserer på stabilitet, likviditet og omkostninger for, at sikre sig mod en usikker fremtid, er det vigtigt for bemandingsvirksomheder som FLEXHOUSE A/S, at fokusere på de brancher der fortsat er i vækst samt på de medarbejdere profiler der fortsat er behov for. Ligeledes er der kommet et markant behov for outplacement hvor vi hjælper afskedigede medarbejdere videre ud på arbejdsmarkedet.

Til trods for færre fastansættelser i virksomhederne mærker vi i FLEXHOUSE A/S et større behov for spidskompetencer. Vi mærker en stor efterspørgsel efter ingeniører, teknikere, konstruktører og designere indenfor elektronik, el automation og maskinområdet samt økonomi og regnskabsmedarbejdere. Disse medarbejderkategorier er en mangelvare på det danske arbejdsmarked og er ofte ikke aktivt jobsøgende. Ligeledes ser vi vækst indenfor energi, rådgivning, medicinal, fødevare og miljøsektoren.

Vi forventer i FLEXHOUSE A/S i løbet anden kvartal, at se en stigning i efterspørgslen på vikarer og freelancekonsulenter indenfor de fleste brancher. Virksomheder, som har beskåret deres bemanding og som i en spidsbelastet periode vil få et behov for yderligere personale, vil vælge en vikarløsning frem for en fastansættelse, da man er bekymret for manglende ordretilgang i fremtiden.

På www.flexhouse.dk finder du yderligere information om FLEXHOUSE A/S. Du finder desuden vores emneavis for januar med en dugfrisk præsentation af kvalificerede kandidater, der er parat til et jobskifte, udtaler Adm. Direktør Brian Jørgensen.
 

Læs mere her

tags: økonomi, regnskab, medicin, virksomhed, omkostninger, energi, jobsøgende, ansættelse, arbejdsmarked, arbejdskraft, miljø, vikar,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar