mandag den 23. juni 2014

Forhenværende olympisk mester Kriss Akabusi gæster dansk konference i maj 2009

I forbindelse med Danmarks første officielle konference om coaching, Coachingens Dag 09, gæster den forhenværende olympiske mester Kriss Akabusi Danmark i maj 2009. Det er Kriss Akabusis første optræden i Danmark, hvor han vil præsentere sin Fit4Business tale.

Arrangørerne af konferencen er Henriette Ghorbani og Lene Nansen Nørgaard, som er indehavere af CoachMagasinet ApS. De fortæller, at konferencen etableres for at give erhvervslivet og coachbranchen en mulighed for at mødes og udveksle inspiration og viden. Dette skal konferencen bakke op omkring.

Coachingens Dag 09 afholdes tirsdag den 26. maj 2009 på Nyborg Strand. Som højdepunkt for konferencen er den britiske coach, oplægsholder og forhenværende olympiske mester Kriss Akabusi inviteret til at holde oplægget Fit4Business. Sammen med et oplæg ved Johan Peter Paludan fra Center for Fremtidsforskning, vil deltagerne på dagen kunne deltage i forskellige workshops samt besøge de virksomheder, som gæster konferencen med en stand.

"Vi har sammensat et program, som vil give deltagerne en stor mængde inspiration. I oplægget fra Kriss Akabusi fremhæver han, med sin energiske og entusiastiske stil, vigtigheden af fokus, innovation og teamwork, som han relaterer til virkeligheden og hverdagen. Efter oplægget med Kriss Akabusi indtager Johan Peter Paludan talerstolen. Som fremtidsforsker vil han give deltagerne sine synspunkter på, hvor coachbranchen bevæger sig hen. Som et spændende supplement til talerne, kan deltagerne besøge tre forskellige workshops på dagen og deltage i en spændende paneldebat, som gæstes af seks interessante debattører. Det bliver virkelig en spændende dag", fortæller arrangørerne.

Billetsalget startede kort efter nytår, og mange har allerede nu valgt at bestille deres billet til konferencen. Billetter kan bestilles fra redaktionens hjemmeside, www.coachmagasinet.dk.

Konferencen sponsoreres af NLP Europe ved Michael Kold.

###

Billeder er vedhæftet af Kriss Akabusi og Johan Peter Paludan.
 

Læs mere her

tags: Danmark, 2009, nytår, Nyborg, virksomhed, erhvervslivet, energi, Europe, Coaching, NLP, innovation, coach,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar