torsdag den 19. juni 2014

Dagens nyheder - Læs bla. om Dansker vinder ’Teknologiens Oscar’

Han har bygget 660 broer uden at tjene en krone
http://karriere.jobfinder.dk/artikel/han-har-bygget-660-broer-uden-tjene-en-krone-1850 Uden en ingeniøruddannelse og kun med hjælp fra lokale bønder har schweiziske Toni Rüttimann igennem 27 år hjulpet to millioner mennesker med sine 'broer for livet'. Jobfinder
Læs mere her

Det indeholder beskæftigelsesreformen
- Aftalen indebærer, at der årligt flyttes cirka 500 millioner kroner væk fra aktiveringskurser og bureaukrati og over til nye, jobrettede uddannelsesmuligheder.- En ny model for arbejdsløses kontakt med beskæftigelsessystemet, hvor a-kasser og jobcentre som noget nyt skal forpligtes til at arbejde tættere sammen om at sikre, at den enkelte arbejdsløse kommer i job.- Regional uddannelsespulje på årligt 100 millioner kroner til korte, erhvervsrettede uddannelsesforløb.
Læs mere her

Ny reform for ledige er landet
Regeringen har sammen med alle borgerlige partier med undtagelse af Liberal Alliance indgået aftale om en ny beskæftigelsesreform, som ifølge Mette Frederiksen vil lette livet for de ledige.
Læs mere her

Helikopterdronningen og vækstkometen
Susanne Hessellund er ejer, direktør og pilot i vækstyndlingen Bel Air. Hun har en finger med overalt i virksomheden, som hun betragter som en slags syvende barn.
Læs mere her

Fem fagforeninger indgår historisk overenskomst
750 medarbejdere hos IT-giganten CGI Danmark bliver nu dækket af en ny, fælles overenskomst.
Læs mere her

Dansker vinder 'Teknologiens Oscar'
http://karriere.jobfinder.dk/artikel/dansker-vinder-teknologiens-oscar-1849 Den danske iværksætter Peter Holme Jensen har modtaget prestigefyldt europæisk pris for sin banebrydende teknologi inden for vandrensning. Jobfinder
Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar