tirsdag den 3. juni 2014

Videncentrene på erhvervsakademierne er en succes!

Det er med stor tilfredshed at Danske Erhvervsskoler har modtaget evalueringen af videncentrene på erhvervsakademierne og professionshøjskolerne. Den viser med al tydelighed at videncentrene er en succes.

Erhvervsakademierne har arbejdet seriøst med videncentrene nogen med tilskud fra ministeriet, andre uden, og har skabt sig en position hvor det lokale videnscenter er et væsentligt element i samarbejdet med erhvervsliv, forskning og andre uddannelsesinstitutioner.

"Evalueringsresultatet er glimrende! Videncentrene er en succes, og jeg håber meget, at de er kommet for at blive. Videncentrene er på kort tid blevet en hjørnesten i akademiernes samarbejde med erhvervslivet og professionshøjskolerne, og vil også i fremtiden være nøglen til et frugtbart og udbytterigt samarbejde", siger Lars Kunov, direktør i Danske Erhvervsskoler.

Danske Erhvervsskoler konstaterer med tilfredshed, at der er afsat midler til arbejdet fremover, men opfordrer politikerne til at prioritere de virksomhedsnære uddannelser. Erhvervsakademierne tilbyder en fantastisk ressource af anvendelsesorienteret viden til danske virksomheder store som små og en styrkelse af erhvervsakademierne er derfor også en styrkelse af de danske virksomheder og det danske erhvervsliv.
 

Læs mere her

tags: direktør, politi, uddannelse, virksomhed, erhvervslivet, Danske Erhvervsskoler, uddannelsesinstitution, frugt,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar