tirsdag den 17. juni 2014

Kæmpe interesse for at læse kandidat på CBS

Antallet af ansøgere til kandidatuddannelser er steget med 27 procent siden sidste år. Gode beskæftigelsesmuligheder og interessante studier er ifølge studiechefen grunden til stigningen. 4 procent flere er optaget i forhold til 2013. "Jeg er overrasket over at vi for 4. år i træk oplever en så kraftig stigning på mellem 20 og 30 procent i antallet af ansøgere til vores kandidatuddannelser", siger studiechef Rie Snekkerup efter at have fået præsenteret årets ansøgertal.

8.216 har søgt en kandidatuddannelse. Det er 27 % flere end I 2013. Af dem er 3.741 blevet afvist og 4.475 har fået tilbudt en plads – det er en stigning på ca. 4 procent i forhold til 2013.

Det øgede antal ansøgere glæder Rie Snekkerup, "Jeg ser det stigende antal ansøgere og det faktum at 4 ud af 5 optagne har søgt deres uddannelse som 1. prioritet som et udtryk for, at CBS har stærke uddannelser og at man som ungt menneske tror på, at man kan få job efter endt uddannelse, hvis man læser på CBS".

"Man kan desværre ikke være sikker på, at man får tilbudt en plads på drømmeuddannelsen. Nogle af vores kandidatuddannelser er utrolig populære, og derfor kan man, selv med gode karakterer og en relevant bacheloruddannelse, risikere at blive afvist", siger Anne Mette Hou, leder af CBS Admissions Office.

Ansøgerne vil løbende få besked om status på deres ansøgning frem til midnat søndag. De vil modtage en e-mail, når der er svar til dem, hvorefter de skal logge på CBS' elektroniske ansøgningssystem, Admission Flow, hvor de også kan se, hvad de ydereligere skal foretage sig.

Læs mere her

tags: uddannelse, 2013, kandidatuddannelse, beskæftigelse,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar