onsdag den 31. december 2014

Bloom lancerer nyskabelse indenfor rekruttering / jobsøgning

Nu kan vragede kandidater få klar besked om, hvem der egentlig fik jobbet, og hvilke kompetencer den udvalgte kandidat har!

Jobsøgende bliver ofte ladt i stikken efter ansøgningen er sendt. Virksomheder har ikke tid til at give individuel respons til alle ansøgere, og sender i stedet afslag ud med standardformuleringen: –" Vi har med glæde modtaget 178 ansøgninger, og må i Deres tilfælde give afslag, da stillingen er blevet besat til anden side".

Der stopper kommunikationen med de cirka 177 ansøgere. Indtil nu.

Rekrutterings– og rådgivningsvirksomheden Bloom ApS har lanceret en nyskabelse, der vil gavne både virksomhedens image og ansøgernes fortsatte interesse i virksomheden:

Når virksomheden har valgt den nye medarbejder lægges vedkommendes profil ud på websitet og ved at trykke på knappen "Hvem fik jobbet " kan alle ansøgere til stillingen gå ind og se hvem, der fik jobbet, hvilke kompetencer og hvilken karriere han/hun har.

"Hvem fik jobbet" bliver det værktøj, der både kan bruges af virksomheder til at markedsføre deres HRM og deres profil med, og til at give ansøgerne den responsmulighed og det sammenligningsgrundlag, de har brug for, næste gang de søger en lignende stilling. Dermed undgår virksomheder at "tabe ansøgerne på gulvet", og ansøgerne får brugbar information til at komme videre i deres jobsøgning.

Direktør Sara Juhl hos Bloom ApS udtaler: "Vi har for nogle måneder siden med stort held lanceret "Hvem fik jobbet" og responsen er så god, at vi gerne vil viderebringe nyheden til alle hjørner af erhvervslivet og til jobsøgerne".
 

Læs mere her

tags: virksomhed, erhvervslivet, kommunikation, jobsøger, værktøj,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar