fredag den 26. december 2014

Ingen coaching uden psykoterapi, og omvendt

Hidtil har det været sådan, at man enten kunne få en uddannelse i psykoterapi, eller få en uddannelse til at arbejde med coaching.

Psykoterapeut Skolen i København har udviklet et uddannelseskoncept, der kombinerer de bedste teknikker indenfor psykoterapi til raske mennesker, med de bedste coaching teknikker fra erhvervslivets– og sportslivets verden.

Psykoterapeut Skolens studie er således målrettet til at arbejde som selvstændig og drive en privatpraksis, fordi der i enetimer kan detaljeres betydeligt mere end på kurser, så arbejdsformen bliver individuel og helt personlig.

Studiet er således beregnet til velfungerende mennesker, der ønsker at både arbejdslivet og privatlivet skal fungere optimalt.

En af Skolens grundsætninger er: "ingen er bedre til at være sammen med andre, end til at være sammen med sig selv"!

I en virksomhed gælder dette for både medarbejdere som for ledere, og i privatlivet gælder det bestemt også i både et parforhold og på sportspladsen.

Optagelse på studiet fordrer, at man skal have både en uddannelse og en vis erhvervserfaring bag sig, samt en alder på mindst 26 år. Derfor vil det oftest være mennesker i arbejde, der kan have interesse i studiet, som er tilrettelagt i fritiden på aftener og weekender. Studiet er 4–årigt, og koster kr. 3.000,– pr, måned. Bopæl på Sjælland er formålstjenligt i forhold til transport, og Skolen har endnu ikke etableret en afdeling i det Fynske eller Jyske.

I bogen "Følsom og Voksen", forfatter Allan Nilsson, Wiboltts Forlag, 1999, beskrives bl.a. hvad der indgår i et sådant uddannelsekoncept med både psykoterapi og coaching, og hvordan det er vigtig, at et udviklingsarbejde med raske og velfungerende personer, klart skal adskilles fra det at behandle syge mennesker.

Der kan læses mere på: www.coaching–skolen.dk eller www.psyko.dk

 

Læs mere her

tags: København, uddannelse, Sjælland, selvstændig, virksomhed, erhvervslivet, arbejdsliv, forfatter, Forlag, coach,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar