torsdag den 18. december 2014

Ny adm. direktør i BlueCom Danmark A/S

Bluecom, der fylder 12 år næste måned, har ansat en ny adm. direktør.
Per Søgaard, 41 år, er tidligere adm. direktør hos Office line A/S og skal nu både udbygge og styrke BlueComs organisation og sætte tempoet yderligere op på aktiviteterne på både det danske og de internationale markeder.

Per Søgaard kommer fra en stilling som adm. direktør hos Office line A/S, og tager 1. juni 2004 fat på den daglige ledelse som adm. direktør i BlueCom Danmark A/S. Per Søgaard skal arbejde sammen med en aktiv bestyrelse og stå i spidsen for den daglige ledergruppe.

"Det har været en lærerig og god tid hos Office line, men nu er tiden inde til nye udfordringer. Bluecom har et godt set–up med et stort udviklingspotentiale, som jeg glæder mig til at arbejde med," udtaler Per Søgaard.

Nuværende adm. direktør Jens Fournais overlader dermed det fulde ansvar for den daglige ledelse af de godt 65 ansatte til Per Søgaard. Jens Fournais vil fremover fokusere på sine kompetenceområder, som er forretningsudvikling i form af langsigtede strategi–projekter og produktudvikling mm. Alt naturligvis i tæt dialog med Per Søgaard.
Jens Fournais fortsætter som medlem af bestyrelsen

Yderligere oplysninger fås hos presseansvarlig Christel Skousen Thrane på telefon 4594 5520, mobil 2015 5505 eller via email cst@bluecom.dk.
Besøg også www.bluecom.com.

–––––––

BlueCom Danmark A/S er en førende it niche–distributør. BlueCom handler udelukkende med it–forhandlere, retailkæder, pc–byggere og system–integratorer. BlueCom tilfører sine forretnings–partnere værdi ved at fokusere på volumensalg, et fokuseret produktsortiment og optimal logistik. Firmaets succes afspejles blandt andet gennem
langvarige forhold til kunder og leverandører, bygget på gensidig forståelse og respekt. Det er også en af årsagerne til, at BlueCom er blevet valgt som officiel distributør af en række af it–verdenens største producenter. BlueCom har omkring 65 ansatte i sit hovedkontor i Birkerød, nord for København. Firmaets stærke finansielle
fundament afspejles i en "AAA" rating fra Dun & Bradstreet.
 

Læs mere her

tags: Danmark, København, direktør, strategi, organisation,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar