søndag den 28. december 2014

Ledere kan hjælpe med at håndtere medarbejderes stress

Arbejdsrelateret stress er et stort problem for mange ansatte et problem, som ledere med den rette indsigt og uddannelse kan hjælpe med til at håndtere.

Kompetencer som omstillingsparathed, fleksibilitet og konkurrencedygtighed bliver stadigt mere efterspurgte samtidigt med, at de før så stabile ansættelsesforhold er blevet ustabile og usikre. Alt sammen faktorer, som øger presset på den enkelte medarbejder og som i sidste ende kan medvirke til stress.

Derfor har Aktiv kurser / Probana udviklet Stress Management Konsulent–uddannelsen, SMK, som retter sig mod personaleansvarlige, ledere og mellemledere med ansvar og/ eller interesse for forbedring af arbejdsvilkår i virksomheden og håndtering af stress på såvel personligt som organisatorisk plan.

SMK–uddannelsen stiler mod, at deltagerne bliver i stand til både at forholde sig kritisk og reflekteret til almene forståelser af stress, samt få de teknikker og redskaber, der er nødvendige for at kunne afhjælpe og støtte kolleger og medarbejdere, der allerede har stress eller potentielt kunne få det.

Ligesom de andre uddannelser hos Aktiv Kurser / Probana er Stress Management Konsulent–uddannelsen utrolig fleksibel, idet den er bygget op omkring e–learning kombineret med kursusdage. På den måde får deltagerne selv mulighed for at administrere, hvornår de ønsker at læse pensum. Kombineret med frivillige kursusdage giver denne læringsform desuden deltagerne en enestående mulighed for på forhånd at sætte sig ind i det grundlæggende pensum indenfor SMK–uddannelsens læringsområder før det gennemgås og diskuteres i fællesskab med undervisere og medstuderende på kursusdagene. Således sikres deltagerne det optimale udbytte af undervisningen, både i forhold til de tre e–learning–moduler og de tilknyttede kursusdage.

Undervisningen starter 4. oktober 2004, og varer tre måneder. Tidsforbruget er ca. 15 timer om måneden samt kursusdage hver fjerde uge. Hvert modul afsluttes med en prøve, mens selve uddannelsen afsluttes med en afgørende eksamen alle i form af case–analyse og multiple–choice test. Derudover vil deltagerne få rig mulighed for online sparring med medstuderende samt personlig feedback fra Aktiv Kurser / Probanas erhvervspsykologiske konsulenter.

For mere information om Stress Management Konsulent–uddannelsen se http://www.probana.com/stress.asp, hvor De kan tilmelde Dem direkte. Deltagerprisen er kr. 14.800,– inklusiv kursusdage på Hilton Copenhagen Airport Hotel med forplejning, e–learning, eksamen og omfattende undervisningsmateriale. Prisen er ekskl. moms.

 

Læs mere her

tags: uddannelse, virksomhed, fleksibilitet, stress, moms, Probana, Management, psykologi, undervisning, ansættelse, studerende, undervisningsmateriale, konkurrence,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar