tirsdag den 9. december 2014

Hotel- Og Restaurantskolen indgår samarbejde med Liv & Lyst

Nyt samarbejde mellem to aktører tilbyder oplevelser og mental udvikling med god smag.

Hotel– og Restaurantskolen har gennem flere år tilbudt aktiviteter til virksomheder med fokus på service og og den gastronomiske medarbejderudvikling i køkkener og kantiner. Liv & Lyst er en kursusvirksomhed med fokus på motivation af medarbejdere og positive processer i virksomheder. Nu går de sammen om et fælles aktivitetskatalog, rettet mod virksomhedernes ønske om at opleve, og samtidigt modtage konkrete værktøjer de kan bruge i deres dagligdag.

Kataloget byder bl.a. på "Emma Gad, igen" som er et kursus i etikette, til f.eks. nye ledere og sælgere som skal ud og begå sig. Sammen med de helt basale færdigheder i hvordan man kommer igennem et finere restaurantbesøg med æren i behold, gennemgås også hvordan man gør et positivt indtryk, håndterer nervøsitet og lign.

"Det er utroligt vigtigt at virksomhederne får noget brugbart med hjem fra aktiviteter i dag. Det praktiske arbejde med menneskers udvikling skal jo resultere i ændret adfærd i deres hverdag" Siger Mona Christensen, Leder af Liv & Lyst i Danmark.

At virksomhederne er interesseret i den praktiske oplevelse af at f.eks. arbejde sammen i et køkken er der flere gode eksempler på. Hotel– og Restaurantskolen har gennem de seneste år, fået mange henvendelser fra virksomheder som gerne vil i køkkenet og lære om god mad kombineret i samhørighed med udvikling af teamwork. "Vi har jo undervisere af en utrolig høj standard til vores rådighed, vi har køkkenerne og vi har viden om både råvarer, tilberedning og alle de andre områder som indgår i god madkultur. Hvorfor skulle det ikke komme virksomhederne til gode " Spørger Stig Vendelin, Udviklings og Uddannelseskonsulent på Hotel– og Restaurantskolen. "At indgå et samarbejde med en kursusudbyder som formidler kompetencer inden for den mentale udvikling af medarbejdere, sikrer at virksomheder – ledere og medarbejdere får meget mere med hjem end en god oplevelse nemlig udvikling af teamwork til gavn for optimering af virksomhedens mål og virke."

Kursusdeltagere kan dermed komme i det professionelle køkken og tilberede god mad med vejledning fra professionelle gastronomer, samtidigt med at der også er fokus på deltagernes indbyrdes samarbejde og kommunikation.

Medarbejdere i virksomhederne betragtes i dag som en af de største ressourcer for virksomheder, og med de seneste tal for b.la. WHO om stress som et tiltagende problem er det i højere grad op til virksomhederne at være aktive i at forebygge sygefravær på den konto. Og her er der også både foredrag og kurser i aktiviteteskataloget som kan hjælpe.

 

Læs mere her

tags: Danmark, restaurant, råvarer, virksomhed, stress, medarbejderudvikling, kommunikation, kursusvirksomhed, motivation, værktøj,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar