lørdag den 6. december 2014

Gas -integration til Fronter

Godt nyt for gymnasie–administrationer, der benytter Fronter, landet over: Når de nye elever skal oprettes i forbindelse med skolestarten til sommer, kan elevernes data overføres problemfrit fra Gymnasiernes Administrations System (GAS) til læringsplatformen Fronter. Dermed vil den tredjedel af de danske gymnasier, der bruger Fronter, spare både tid og administration.

Fredag den 19. marts underskrev Jan Emil Larsen, systemchef i G–it, og Jochum Kirsebom, direktør for Mercantilius.com, aftale om udvikling af en integrationsløsning fra GAS til Fronter.
GAS, som udvikles, vedligeholdes og supporteres af G–it, bruges af alle danske gymnasier bl.a. til at registrere elevdata. Fronter, leveret af Mercantilius, er den hurtigst voksende IT–læringsplatform i Danmark og bruges i dag af over 1/3 af landets gymnasier.

Om aftalen udtaler Jan Emil Larsen: "Vores fælles brugere af Fronter og GAS er ikke tjent med, at der ikke er problemfri integration mellem vore to systemer. Vi ser det derfor som en naturlig udfordring at medvirke til at der skabes en sådan integration. Det, der i første omgang er aftalt, er forhåbentligt kun det første skridt mod et yderligere velfungerende samspil". Jan Emil Larsen understreger, at andre leverandører af løsninger i samspil med GAS naturligvis også er velkomne til at henvende sig for at lave tilsvarende aftaler.

Jochum Kirsebom supplerer: "Da Fronter nu på kort tid er blevet en af de største spillere indenfor læringsplatforme, er det helt naturligt at vi indleder et samarbejde med GAS, der gør, at vi hos Mercantilius kan tilbyde kunderne en løsning, der kræver et absolut minimum af arbejdstid til vedligehold. Med det kendskab, vi har til G–it’s professionalisme, er vi sikre på at få velfungerende løsning, der bliver leveret til tiden."

Projektleder Jan Lindebjerg fra Københavns Kommune, der netop har købt Fronter til alle gymnasier, HF og VUC, siger: "Vi lægger stor vægt på at holde det administrative arbejde på et minimum og er derfor meget tilfredse med integrationsløsningen. Vi ser det også som en klar fordel, at der fremover kun er to virksomheder, der har ansvaret for dataintegration, mod før tre. Nu er ansvaret klarere fordelt."

Ifølge aftalen skal G–it have færdigudviklet integrationen sidst i maj, i god tid inden skolestart 2004. Eksisterende Fronter–kunder vil blive kontaktet inden skoleårets udgang med praktisk information om den nye løsning.
________________________________________________________

For yderligere kommentarer kontakt venligst direktør for Mercantilius.com, Jochum Kirsebom på 4052 2747, eller Systemchef for G–it, Jan Emil Larsen, på 6312 8910

G–it: G–it’s formålsparagraf lyder: "... at udvikle og vedligeholde administrative edb–programmer til anvendelse på gymnasier, HF–kurser og dermed beslægtede skoler og institutioner, herunder ydelse af service og support af programmer".

Mercantilius.com: Mercantilius.com’s slogan er "learning e–learning". Virksomheden markedsfører en række produkter og services inden for e–læring. Bl.a. markedsfører Mercantilius.com e–læringsplatformen Fronter til uddannelsesinstitutioner og erhvervsliv. Derudover udbyder virksomheden kurser, konferencer og konsulentydelser inden for e–læring.

 

Læs mere her

tags: Danmark, København, direktør, uddannelse, virksomhed, uddannelsesinstitution, arbejdstid,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar