lørdag den 27. december 2014

Realiser Deres lederpotentialer med effektiv kommunikation

At kommunikere er en handling, vi ofte tager for givet som en helt naturlig almenmenneskelig kompetence noget vi bare har lært, noget vi bare kan, noget vi bare gør. Men måden, vi kommunikerer på, kan imidlertid være lige præcis dét, der får betydning, når idéer skal præsenteres og realiseres, når konflikter mellem medarbejdere skal løses og samarbejde og arbejdsmiljø forbedres. Målrettet udvikling af ledere og andre personaleansvarliges kommunikationskompetencer er således en investering, der kan betale sig i en verden, hvor de små marginaler gør hele forskellen.

Med en uddannelse i Effektiv Kommunikationsledelse, EKL, får De en solid teoretisk og praktisk indførelse i kommunikationsrelaterede emner så som konfliktløsning, MUS. kommunikative målsætninger, aktiv lytning, mødestyring, vigtige aspekter ved verbal– og non–verbal kommunikation m.m.

Uddannelsen varer 3 måneder og starter 4. oktober og fordeler sig over tre moduler med tilhørende kursusdage på Hilton Copenhagen Hotel. Undervisningen er på Handelshøjskole– og MBA–niveau og foregår via en kombination af e–learning og kursusdage, online–opgaver, case–analyser og online–evaluering. Derudover er der mulighed for online sparring med medstuderende, samt personlig feedback fra Probana/Aktiv Kursers erhvervspsykologiske konsulenter.

Vil De vide mere om uddannelsen i Effektiv Kommunikationsledelse eller om Probana/Aktiv Kurser så klik ind på www.probana.com/eklaugust.asp. Her kan De også tilmelde Dem online. Og har De spørgsmål er De naturligvis altid velkommen til at ringe til os på 45 7658 58.

Deltagerprisen er kr. 14.800 ekskl. moms og inkluderer kursusdage med forelæsninger og forplejning, undervisning via e–læring, eksamen samt et dybdegående undervisningsmateriale.
 

Læs mere her

tags: uddannelse, moms, arbejdsmiljø, Probana, psykologi, kommunikation, undervisning, studerende, undervisningsmateriale, miljø,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar