mandag den 8. december 2014

HH Gruppen - Nyt konsulent-koncept i Danmark

HH Gruppen er et nystartet konsulentfirma, som samler kompetencer fra en række erfarne og specialiserede konsulenter med henblik på at give virksomheder nem og økonomisk forsvarlig adgang til forretningsorienteret assistance.

Mange virksomheder anvender kun i begrænset omfang ekstern konsulentassistance, fordi de ofte har en fornemmelse af, at konsulenttjenester er forbeholdt de store stærkeste koncerner. Det gør det undertiden til et noget vanskeligt og ensomt job for de virksomhedsledere, som hverken kan trække på en stor koncernledelse eller på de internationale konsulenthuse. Men nu er der hjælp at hente for virksomheder, som blot har behov for periodisk rådgivning på udvalgte områder og i et omfang, der er økonomisk overkommeligt.

HH Gruppen med base i Gistrup ved Aalborg har etableret et netværk af selvstændige konsulenter som dækker hele landet, og som kan løse en række væsentlige opgaver i de fleste typer af virksomheder. Gennem HH Gruppen afdækkes det aktuelle behov, og derefter stiller HH Gruppen den relevante type kompetencer til rådighed for virksomheden.

Flere fagområder

Netværket dækker rådgivning og assistance indenfor salgs– & ledelsesudvikling i bred forstand, rekruttering & search samt Human Ressource. Endvidere tilbydes der uddannelsesforløb og coaching for virksomhedens medarbejdere indenfor fagområderne.

Rådgivningen kan omfatte både overordnede, langsigtede planer, og praktiske råd, handlingsplaner og opfølgningsaktiviteter, så virksomheden får konkrete anvisninger på, hvilke aktiviteter der skal gennemføres for at styrke f.eks. et bestemt marked, et særligt budskab, finde de rigtige medarbejdere eller en presserende beslutning i personaleafdelingen.

Virksomheder der anvender netværket vil få fordel af, at opgaver som går på tværs af organisationen nu kan dækkes af konsulenter i det samme netværk, og dermed sikre en forsvarlig udviklingsproces. Ønsker en virksomhed f.eks. at forstærke salgsindsatsen via internet er der behov for at få de salgs– & markedsføringsmæssige råd koblet sammen med teknisk ekspertise på web–området.

HH Gruppen

HH Gruppen er stiftet af Henrik Lind Husum, som har flere års erfaring i ledende stillinger i dansk erhvervsliv, og som herigennem har opbygget erfaring med ledelse, salg, marketing, HR, drift, service, projektledelse, IT og undervisning.

Henrik Lind Husum vil derfor også selv forestå en del af rådgivningen indenfor salgs– & ledelsesudvikling, rekruttering & search samt uddannelse og coaching.
 

Læs mere her

tags: markedsføring, internet, økonomi, uddannelse, selvstændig, Aalborg, virksomhed, organisation, undervisning, coach,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar