torsdag den 4. juni 2015

Aktiv Kursers Arbejdsmiljøkonsulent Uddannelse en succes historie!

Arbejdsmiljøet i Danmark er i de seneste år for alvor kommet i politikernes og mediernes søgelys, hvilket har medført indførelse af nye skrappe regler og øget tilsyn med landets virksomheder. Dette betyder, at virksomheder, der ikke overholder reglerne kan blive hængt ud på arbejdstilsynets hjemmeside med katastrofale imageskader til følge.

Aktiv Kurser har siden 2004 udbudt den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse. Uddannelsen udsprang af et samarbejde med Sonofon, som på daværende tidspunkt efterspurgte en arbejdsmiljøuddannelse, hvor fokus ikke udelukkende var på det fysiske arbejdsmiljø, men også inddrog aspekter i relation til det psykiske arbejdsmiljø. I samarbejde med Sonofon lykkes det Aktiv Kurser at skabe en spændende arbejdsmiljøuddannelse, der modsvarer de store udfordringer, virksomhederne står overfor i forhold til eksempelvis stress og mobning.

Samtidig har Arbejdstilsynet ansat Danmarks Evalueringsinstitut til at kontrollere udbyderne af den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse. Dette betyder, at Aktiv Kurser er kommet igennem nåleøjet og er blevet godkendt som offentlig uddannelsesinstitution i forbindelse med den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse.

Den Lovpligtige Arbejdsmiljøkonsulent Uddannelse (LAU) er blevet underlagt Danmarks Evalueringsinstituts skrappe kontrol. Undervisningsplaner, undervisere og uddannelsesansvarlige er blevet minutiøst undersøgt.

Danmarks Evalueringsinstitut har således godkendt Arbejdsmiljøkonsulent uddannelsen (LAU), og Aktiv Kurser kan dermed fortsat bryste sig af at være landets eneste private udbyder af den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse online.

Dermed har Aktiv Kurser lagt sig i spidsen blandt landets kursusudbydere, som værende de mest toneangivende og fremsynede indenfor arbejdsmiljø.

Ønsker deres virksomhed at uddanne sikkerhedsrepræsentanter med en bred viden indenfor psykologi, stress og kommunikation kan De med fordel læse mere på: http://www.probana.com/smk_lau.asp
 

Læs mere her

tags: Danmark, politi, uddannelse, virksomhed, stress, Arbejdstilsynet, arbejdsmiljø, psykologi, kommunikation, Sonofon, uddannelsesinstitution, miljø,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar