torsdag den 18. juni 2015

Dagens nyheder - Læs bla. om Her er ingeniørerne med de mest magtfulde netværk

Topchef i ukendt modvind
Coloplasts topchef, Lars Rasmussen, har oplevet den direkte effekt af problemer på markedet i Storbritannien og en penibel USA-sag.Foto:
Læs mere her

Her bor ingeniørerne med magt
I bogen, Magteliten, kortlægges over 5.000 bestyrelser, udvalg, gæstelister til konge­huset og andre betydningsfulde netværk. Resultatet viser, at særligt 423 danskere har et stort netværk, og blandt dem har 48 ingeniørbaggrund. Hovedparten af ingeniørerne i magteliten bestrider poster i toppen af dansk erhvervsliv eller sidder i erhvervslivets interesse­organisationer, som vi har beskrevet i artiklen "Her er listen med de mest magtfulde ingeniører"
Læs mere her

Her bor de magtfulde danske ingeniører
Klik på kortet og se, hvilke kommuner der huser de 48 mest indflydelsesrige ingeniører i Danmark. En enkelt opholder sig i England.
Læs mere her

Hvordan finder Uber lige 100 it-ingeniører i Danmark?
Den amerikanske kørselstjeneste Uber offentliggjorde i dag, at man er klar til op til 100 nye IT-ingeniørstilliner i dens aarhusianske afdeling. Men er det realistisk, at Danmark med sin mangel på færdiguddannede ingeniører kan levere, hvad Uber efterspørger – og hvordan ser det ud med strategi o...
Læs mere her

Her er ingeniørerne med de mest magtfulde netværk
http://karriere.jobfinder.dk/artikel/her-er-ingenioererne-med-de-mest-magt-fulde-netvaerk-3250 Ny bog afslører, at den danske magtelite tæller langt flere ingeniører med ledelses­erfaring end ingeniør­specialister. »Faglig dybde åbner ikke døre til de bonede gulve,« lyder det fra forskerne bag undersøgelsen. Jobfinder
Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar