torsdag den 18. juni 2015

Tag en efteruddannelse - Bliv på jobbet

Der er brug for et kompetenceløft, hvis man vil følge med tiden. Der er kommet mere fokus på efteruddannelse, men efteruddannelserne når stadig ikke ud til alle. Det koster økonomisk, hvis uddannelsen erstatter arbejdstiden, og medarbejderne skal væk fra arbejdespladsen. Problemerne for efteruddannelserne skyldes bl.a., at det koster medarbejderen tid ud over arbejdet, derfor er elearninguddannelserne hos Aktiv Kurser – Landets førende leverandør af efteruddannelse inden for ledelse, psykologi og personaleledelse online – blevet en kærkommen løsning for næsten samtlige virksomheder i både den private og offentlige sektor .

Tiden er knap for de fleste. Og det at skulle væk fra kontoret et par dage synes ofte uoverskueligt. Gevinsten ved at tage en uddannelse eller et kursus hos Aktiv Kurser er ikke blot ny viden og større kompetence. Det er også muligheden for at lære når og hvor det passer ind i kalenderen. Kombinationen af e–læring og kursusdage fungerer perfekt for travle erhvervsfolk, der ønsker at være på forkant med udviklingen.

Aktiv Kurser har mere end 25 forskellige lederuddannelser med ca. 150 forskellige uddannelsesmoduler, som dækker alt inden for psykologi, HR og personaledelse, herunder rekruttering, coaching, strategi og projektledelse. Undervisningen gennemføres i tæt samarbejde med landskendte undervisningseksperter, undervisere og lektorer, bla. direkte fra Handelshøjskolen, universitetet og MBA. Samtidig stiller en række af landets kendte virksomheder cases og best practice viden tilrådighed på uddannelserne.

Som deltager kan man logge sig på sin uddannelse hele døgnet, og samtidig bruge uddannelsesplatformene som opslagsværktøj ifm. daglige arbejdsopgaver og problemstillinger... Uanset om deltageren er på arbejde, hjemme, i lufthavnen, i udlandet, i sommerhuset eller klokken er 3.00 om natten på en søndag... Så er uddannelsesplatformene åbne, og der er masser af inspiration, ny viden, dynamik og aktiviteter.

Mere end 800 ledere, personaleansvarlige og chefsekretærer følger lige nu en uddannelse hos Aktiv Kurser... hver dag og nat!

Mange af landets kendte erhvervsfolk har købt sig 12 måneders adgange til uddannelserne alene for inspirationen og netværkets skyld. Mange har nemglige gennemskuet, at især netværksdelen og muligheden for at udveksle erfaringer og synspunkter ligger lige til højrefoden. Man kan logge sig på Aktiv Kursers elæringsplatforme og møde kolleger og undervisere 24 timer i døgnet.

Der åbnes for deltagerens uddannelsesplatform straks efter tilmelding, uanset om deltageren er tilmeldt en uddannelse i januar, marts, august eller oktober næste år, så kan deltageren allerede nu begynde at forberede sig, møde underviserne, bruge chat og dialog fora samt begynde at netværke med de øvrige deltagere på de forskellige uddannelser online.
 

Læs mere her

tags: økonomi, Handelshøjskolen, uddannelse, udland, virksomhed, kompetenceløft, personaleledelse, efteruddannelse, psykologi, strategi, undervisning, offentlige sektor, arbejdstid, værktøj, coach,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar