mandag den 22. juni 2015

Dagens nyheder - Læs bla. om Ugens job: 100 ingeniører til bygge-anlægsområdet nu, tak

Danskernes ugentlige arbejdstid er vokset med en halv time
Ifølge en ny undersøgelse arbejder danskerne seks minutter mere om dagen, end vi gjorde i 2012.Foto: Henning Bagger
Læs mere her

Her er topchefernes kvindelige rollemodeller
I anledning af 100-året for kvinders valgret har Berlingske Business spurgt nogle topledere, hvem de har som kvindelige inspirationskilder. Foto:
Læs mere her

Han kan blive tvunget til at sende ingeniørjob ud af landet
http://karriere.jobfinder.dk/artikel/han-kan-blive-tvunget-til-sende-ingenioerjob-ud-af-landet-3241 Teknisk direktør i Z-Wave frygter, at firmaet må flytte til udlandet for at få de rette folk. Når man kæmper på verdensmarkedet, er det nødvendigt at være kræsen og gå efter de skarpeste hjerner, forklarer han. Jobfinder
Læs mere her

Elever: Noget »pjat« at gøre gymnasier mere erhvervsrettede
Gymnasierne skal være alment dannende og studieforberedende. De skal ikke forsøge at trække eleverne i en bestemt uddannelsesretning, lyder det fra Danske Gymnasieelevers Sammenslutning.
Læs mere her

Lars Rohde: Østeuropæiske arbejdere udfylder vigtig rolle
Der bliver behov for at tiltrække arbejdskraft fra udlandet i de kommende år, vurderer Nationalbanken i sin kvartalsoversigt for andet kvartal.
Læs mere her

Topchefernes kvindelige rollemodeller
I anledning af 100-året for kvinders valgret har Berlingske Business spurgt nogle topledere, hvem de har som kvindelige inspirationskilder. Foto:
Læs mere her

Ufaglærte er mest bekymrede for at miste jobbet
Arbejdsløsheden er faldet, der er blevet skabt flere job, men alligevel er danskerne bange for at miste deres arbejde. Det er hos de ufaglærte, bekymringen er størst, viser undersøgelse.
Læs mere her

Politikerne repræsenterer simpelthen nogle mennesketyper, som mange ikke kan relatere til. Politiker

Læs mere her

Rektorer foreslår mere erhvervsrettet gymnasieuddannelse
Gymnasierne har været for fokuserede på at målrette eleverne til at læse videre på universitetet, lyder det fra gymnasierektorerne, der foreslår nye studieretninger, der er målrettet korte og mellemlange uddannelser.
Læs mere her

Ugens job: 100 ingeniører til bygge-anlægsområdet nu, tak
Emner Rekruttering http://karriere.jobfinder.dk/artikel/ugens-job-100-ingenioerer-til-bygge-anlaegsomraadet-nu-tak-3262 Vi går atter ind i en uge med masser af muligheder for at skifte arbejde for ingeniørerne med de rette kompetencer. Se de mange forskelligartede tilbud her. Jobfinder
Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar