søndag den 14. juni 2015

Undervisning & Uddannelse har ændret navn til Paratum

Uddannelsesvirksomheden Undervisning & Uddannelse, som er specialiseret i førstehjælp og førstehjælpsuddannelser, har ændret navn til Paratum og styrker derved sin identitet gennem et unikt latinsk navn. På samme tid begynder virksomheden at tilbyde kunderne nogle uhørte og konstruktive services.

Nyt navn og nyt logo
Undervisning & Uddannelse har ændret navn til Paratum. Paratum er det latinske ord for beredskab og at holde beredt. Fra det tidligere logo bibeholder virksomheden det let genkendelige og runde symbol med billedet af to hænder, som illustrerer hjælp og hensynsfuldhed.

Det nye logo, som består af det runde symbol og navnet Paratum, afbilder virksomhedens arbejde: At virksomheden dels arbejder for at skabe et vedvarende indre beredskab i den enkelte person, som undervises, og dels arbejder med at opbygge førstehjælpsberedskaber i virksomheder som helhed.

"Vi har sandet, at navnet Undervisning & Uddannelse har været et problem i vores arbejde og vores udvikling. Faktorer som svær genkendelighed og misforståelser har ført til, at vi ændrer navn. Vores virksomhed befinder sig på et vækst– og konkurrencemarked, hvor en entydig visuel identitet spiller en altafgørende rolle. Med det nye navn og det nye logo får vi langt bedre mulighed for at brande og profilere vores virksomhed," siger ansvarshavende underviser Nicolai Skov, Paratum.

Nye services
Navneskiftet sker samtidig med introduktionen af en markant forbedret webside, hvor også den vel besøgte landsdækkende nyhedsside har fået en mere brugervenlig struktur og mere brugervenlige funktioner.

Sideløbende med introduktionen af den nye webside begynder Paratum at tilbyde kunderne en banebrydende og konstruktiv service. I samarbejde med kunden vil virksomheden med et motivationsprogram hjælpe den enkelte kunde med at styrke motivationen blandt medarbejderne for at lære førstehjælp.

Motivationsprogrammet er først og fremmest målrettet større virksomheder, hvor kun en lille del af medarbejderne er motiverede for at lære førstehjælp. Eftersom den førstehjælpsansvarlige i disse virksomheder som oftest ønsker, at flere af medarbejderne lærer førstehjælp, skal det konstruktive og unikke program indeholde nyttige redskaber, der kan hjælpe med at løse udfordringen.

"Motivationsprogrammet skal videreudvikles over flere år, men det første element i programmet bliver inden længe afprøvet i en privat virksomhed og en styrelse. Motivationsprogrammet skal både indeholde gratis elementer og elementer, virksomhederne kan købe sig til.

Når vi laver vores uddannelser, bruger vi udover vores brede faglige kompetencer redskaber som eksempelvis kreativitet, fokus på sansepåvirkninger, tværfagligt samarbejde og målrettede akademiske processer. Motivationsprogrammet konstrueres ved hjælp af samme redskaber. Selvom vi kun lige er begyndt at udvikle programmet, har flere af vores kunder allerede bekræftet, at de vil prøve redskabet," forklarer ansvarshavende underviser Nicolai Skov, Paratum.

Motivationsprogrammet er ikke det eneste nye tiltag. Blandt flere nye tiltag begynder Paratum også at tilbyde kunderne en gratis og uhørt service, som kan hjælpe større virksomheder med at administrere, hvilke medarbejdere der har lært førstehjælp, og hvilke medarbejdere der modtager vedligeholdelsesundervisning i førstehjælp.

Kort om Paratum
Paratum er specialiseret i førstehjælp og førstehjælpsuddannelser målrettet det private og offentlige erhvervsliv. Idé og værdigrundlaget tager udgangspunkt i en altafgørende fokus på indlæring. Derfor bruger virksomheden ikke den gængse betegnelse førstehjælpskurser, men førstehjælpsuddannelser.
Virksomhedens rådgivning og service er baseret på en grundlæggende og visionær filosofi.

Paratum er i dag den eneste aktør indenfor førstehjælpsområdet i Danmark, som sideløbende med førstehjælpsundervisning også dækker nyhederne indenfor førstehjælpsområdet via artikler.
 

Læs mere her

tags: Danmark, uddannelse, virksomhed, kreativ, cola, undervisning, motivation, sprog, konkurrence,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar