torsdag den 25. juni 2015

Dagens nyheder - Læs bla. om Anders Fogh Rasmussen får nyt job

Mænd mister tilknytning til arbejdsmarkedet
I 2003 havde danske mænd den fjerdehøjeste erhvervsfrekvens blandt OECD-landene. I dag har ti lande overhalet Danmark. »Vi er verdensmestre i at producere mennesker, der ikke kan klare sig på arbejdsmarkedet,« siger forsker.Foto:
Læs mere her

9 råd til at klare dig godt i dit første rigtige job
Stol på dig selv. Det får du brug for. Her er ni gode råd til at komme godt i gang i dit nye job. Foto:
Læs mere her

Millionkontrakter skaber 200 nye ingeniørjob hos Terma
Emner Engineer the future http://karriere.jobfinder.dk/artikel/millionkontrakter-skaber-200-nye-ingenioerjob-hos-terma-3272 Fire aftaler med fire af verdens største forsvars- og luftfartsvirksomheder på tre måneder. Højteknologivirksomheden Terma tørster efter nye ingeniøransættelser. Og når nøgleordet er missionskritisk, skal det være de bedste af slagsen. Jobfinder
Læs mere her

Dansk superkonsulent stiger til tops i global gigant
Boston Consulting Groups Lars Fæste er kendt af mange danske topdirektører som en stærk konsulent og sparingspartner på store transformationsprocesser. Nu avancerer han til topledelsen i den globale rådgivningsvirksomhed.Foto:
Læs mere her

Anders Fogh Rasmussen får nyt job
Den tidligere statsminister og NATO-generalsekretær Anders Fogh Rasmussen skal hjælpe rådgivningsgiganten Boston Consulting Group med blandt andet at få flere forsvarsministerier og våben­producenter på kundelisten.Foto:
Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar