søndag den 7. juni 2015

Dagens nyheder - Læs bla. om Pedantisk målstyring kan ramme som en boomerang

Når der er slagsmål i toppen
Slagsmål i topledelsen betyder handlingslammelse og dårligt arbejdsklima i en virksomhed. Deltag i ugens dilemma her.Foto:
Læs mere her

Business Navne 07.06.2015
Dansk HandelsbladJeppe Søe, 44 år, er tiltrådt som mediechef på Dansk Handelsblad. Han er uddannet journalist og har tidligere arbejdet som studievært på TV2 og TV3. Han har siden 2000 været kommentator, foredragsholder og kommunikationsrådgiver for store kunder i dansk erhvervsliv.ØlandTorben Ahlborn er ansat som ansvarlig salgskonsulent på Sjælland i ventilations- og isoleringsvirksomheden Øland. Han kommer fra en lignende stilling hos Isover og har desuden mange års erfaring som energirådgiver og konsulent hos SEAS-NVE.Foto:
Læs mere her

Kundernes loyalitet skal belønnes
Rasmus Lynge, 46 år, er ansat som salgs- og marketingdirektør i Alm. Brand. Han kommer fra Tryg, hvor han har været siden 2003 og senest været direktør for privat strategi, forretningsudvikling og segmentering i Norden. Han er uddannet fra Aarhus Business School, hvor han tog en HD i organisation & ledelse.Foto:
Læs mere her

Business Gossip
Ugens op- og nedture i det danske erhvervsliv. Foto:
Læs mere her

Kvindestemplet skal skrottes
Kvindelige ledere skal passe på med ikke selv at holde liv i forestillingen om, at de står for de bløde værdier, mens mandlige ledere udtænker strategier og eksekverer.Foto: Scanpix Danmark
Læs mere her

Ledelse som Letterman
Træt af alle ledelsesklicheer? Så lær af David Letterman. Hans lederskab består i at føre en samtale, som skaber energi, sætter en stemning og rykker ved indgroede vaner.Foto: Simon Skipper
Læs mere her

Pedantisk målstyring kan ramme som en boomerang
Hvis målstyring og præstationsledelse skal være en succes, må modellen tilpasses medarbejderne – ikke omvendt. Se svaret på denne uges dilemma. Foto:
Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar