fredag den 4. januar 2013

Aarhus Lufthavn fejrer provinsens først færdiguddannede faglærte lufthavnsoperatører

Aarhus lufthavn har i dag ønsket tillykke med vel afsluttet uddannelse til de fem først færdiguddannede lufthavnsoperatører i provinsen

Det drejer sig om medarbejderne:

Verner Lau Møller, Mads Køhlert Kring, Michael Neess Sørensen, Søren Skjødt Ladefoged og Kaj Aage Andersen

Der alle er beskæftiget i lufthavnens Ramp Handling afdeling. Afdelingen leverer en række serviceydelser til luftfartøjerne under disses ophold i lufthavnen, ligesom medarbejderne samtidig indgår i lufthavnens brand & rednings beredskab.

Som det vil fremgå af vedhæftede publikation, udgivet af Transporterhvervets Uddannelsesråd, er der tale om en ny Merituddannelse, rettet mod ufaglærte medarbejdere, med mindst 4 års joberfaring.

Vi er i Aarhus Lufthavn stolte over at være den første danske provinslufthavn, der fik færdiguddannet faglærte lufthavnsoperatører, og ikke mindre stolte over at alle 5 medarbejdere bestod svendeprøven med eksamenskarakteren 10!

På billedet ses direktør Ole Paaske som overrækker svendebrevet til tillidsrepræsentant Verner Lau Møller. De øvrige på billedet er fra venstre Kaj Aage Andersen, Michael Neess Sørensen og Søren Skjødt Ladefoged.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar