torsdag den 3. januar 2013

Kickstart 2013 med et kompetenceløft

De økonomiske og samfundsmæssige problemer har været talrige i det forgangne år. Både private og offentlige instanser har været ramt af finanskrisen; banker er bukket under, og industrielle virksomheder har gennemgået nedskæringer og massefyringer.

Året, der gik, har vist, at god selskabs- og personaleledelse er vigtigt i en økonomisk presset virksomhed. Nogle af de største negative hændelser i erhvervslivet 2012 var netop forårsaget af dårlig ledelse. Mange ledere viste sig ikke at være tilstrækkelig kompetente til at håndtere finanskrisens pres. Det kostede arbejdspladser - både nationalt og internationalt.

2012 viste dog også, hvordan god ledelse kan sikre vækst selv i en krisetid. Således så vi i det forgangne år en række organisationer, som formåede at udnytte den økonomiske afmatning som et springbræt for vækst. Disse organisationer er kendetegnet ved en ledelse, som bibeholder produktivitet, effektivitet og arbejdspladser. Personlige kvaliteter og erfaring er ikke et tilstrækkeligt grundlag for at lede virksomheder optimalt. Gode ledere holder sig konstant opdaterede omkring de nyeste og mest effektive ledelsesværktøjer. Efteruddannelse er den sikre vej til fornyelse af disse.

Hos PROBANA Business School kan du få en frisk start på 2013. Med en Mini MBA-uddannelse får du de nyeste ledelsesværktøjer inden for HR, kommunikation og psykologi. Derudover er Mini MBA-uddannelsen adgangsgivende til den eneste dansksprogede MBA-uddannelse på markedet.

Mini MBA-uddannelsen er din mulighed for at sikre virksomhedens og din egen fremgang. Læs mere på www.probana.com/dip.asp



Læs mere her

tags: finanskrisen, økonomi, uddannelse, OB, 2013, massefyringer, 2012, virksomhed, erhvervslivet, produktivitet, personaleledelse, psykologi, kommunikation, organisation, ledelsesværktøjer, sprog, værktøj,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar