onsdag den 16. januar 2013

Mediter dig til et succesfuldt arbejdsliv.

Formålet med konferencen er foruden at lære deltagerne at meditere, også at dokumentere, at meditation kan øge den samlede hjernekapacitet efter blot 2 måneders meditation, påvirke dit stressniveau og din opfattelse af lykke i markant positiv retning.

I samarbejde med landets førende ekspert inden for mindfulness og meditation Henning Daverne, Inviterer vi dig, dine kolleger og dit netværk til en stor konference om brug af meditation i erhvervslivet på Hotel Royal i København d. 31. januar 2013.

HR-konsulenter, ledere og interne/eksterne konsulenter fra landets største private og offentlige virksomheder har allerede tilmeldt sig, og det vil glæde os, hvis også I har lyst til at deltage.

Deltagerne får - før konferencedagen - "gratis" adgang til et onlinemodul med cirka 50 siders spændende læsning med ny viden, værktøjer, guides samt inspiration - en værktøjskasse af metoder, så du opnår og kan fastholde en ressourcefuld tilstand i arbejdslivet, privatlivet og i fritiden.
Deltagerpris: Pga. den store tilslutning til dagen er deltagerprisen kr. 3.000,- (normalpris kr. 8.000,-).

Er I 3 deltagere tilbydes en samlet pakkepris á kr. 6.500,-. ex moms. Tilmeld dig og læs mere omkring konferencen på http://www.probana.com/invitation.meditation.htm eller kontakt morten.logstrup@probana.com


Læs mere her

tags: København, 2013, virksomhed, erhvervslivet, arbejdsliv, stress, moms, HR-konsulent, meditation, værktøj,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar