lørdag den 12. januar 2013

Mediekonference 2013 - Hvordan håndterer du pressen når krisen truer

Hvordan håndterer du pressen, når krisen truer Bliv klædt på til at udvælge og formulere dine budskaber præcist og at få udarbejdet en velskrevet pressemeddelelse.

I samarbejde med landets førende kriseekspert og -rådgiver, partner Flemming Mieth fra Rostra Kommunikation, inviterer vi hermed dig, dine kollegaer og dit netværk til en stor konference om medietræning og krisekommunikation på Hotel Marriott i København d. 6. februar 2013. Journalisten Andreas Marckmann Andreassen vil i dagens anledning give en journalists syn på forholdet mellem medier og virksomheder.

Konferencen er for ledere, interne/eksterne konsulenter, kommunikations- & personaleansvarlige, der ønsker konkrete og effektive redskaber til at takle medierne, når mediestormen raser. Det vil glæde os, hvis I også har lyst til at deltage på denne spændende endagskonference.

Grib chancen og tilmeld dig selv og dine kollegaer i dag.
Deltagerne får - før konferencedagen - "gratis" adgang til et onlinemodul med cirka 50 siders spændende læsning med ny viden, værktøjer, guides samt inspiration - en værktøjskasse af metoder, der styrker din evne til at udvælge og formulere dine budskaber kort og præcist.

Deltagerpris: Pga. den store tilslutning til dagen er deltagerprisen kr. 3.000,- (normalpris kr. 8.000,-). Er I 3 deltagere tilbydes en samlet pakkepris á kr. 6.500,- ex moms. Tilmeld dig direkte på http://www.probana.com/KAREN.MEDIESTORM.htm eller på e-mail til morten.logstrup@probana.com



Læs mere her

tags: København, 2013, storm, virksomhed, moms, journalist, kommunikation, pressemeddelelse, værktøj,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar