torsdag den 24. januar 2013

Sådan finder du let akutjob på Jobzonen

Langt flere end først forventet falder ud af dagpengesystemet i første halvår af 2013. Men hvordan får man så som ledig, et overblik over de ledige akutjob

Jobzonen gør det let at lede efter akutjob
Jobzonen.dk er det let at få et overskueligt overblik over de jobs, der er opstillet som akutjob. En enkelt søgeterm giver dig en liste med alle opslåede akutjobs, hvorefter du let kan sortere i jobannoncerne baseret på lokation, branche, annonceringstidpunkt osv.

Hvad er akutjob
Et akutjob er et helt almindeligt arbejde med regulære arbejdsvilkår og lønniveau. Det kan både være fast eller midlertidigt job, som dog har en minimumsvarighed på 3 måneder.

Virksomheder, der tilbyder akutjob, får en præmie på op til 25.000 kroner, hvis jobbet går til en ansøger, der har mistet, eller er i risiko for at miste, retten til dagpenge. Disse job kan både være i private og offentlige virksomheder.

Akutjob bliver oprettet for, at du kan nå at optjene retten til dagpenge igen, og for at få dig tilbage på arbejdsmarkedet. Der er fire kriterier, der skal være opfyldt for, at virksomheden får præmien:

● Stillingen skal være opslået som et akutjob
● Du er i målgruppen for akutjob
● Ansættelsen er uafbrudt med min. 32 timer om ugen i gennemsnittet i min. 26 uger (for præmien på 12.500,- kr. - 52 uger for yderligere 12.500,- kr.)
● Ansættelsesforholdet er påbegyndt senest 1. juli 2013

Sådan finder du akutjob
På Jobzonen.dk kan du nemt se en liste med tilgængelige akutjob. Alt, du skal gøre, er at indtaste akutjob i søgefeltet, så får du et overblik over alle akutjob i hele landet.

Derudover kan du gemme din søgning som jobagent og på den måde være den første, der får besked, når der bliver slået et nyt job op med dine søgekriterier.



Læs mere her

tags: retten, 2013, virksomhed, penge, jobannonce, arbejdsmarked,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar