mandag den 7. januar 2013

Næststørste MBA klasse på AVT Business school nogensinde

AVT Business School har netop holdt kickoff for det næststørste MBA hold i skolens historie.

Det er glædeligt, at danske og internationale virksomheder trodser krisen og fortsætter med at investere i deres dygtigste medarbejdere. Vi glæder os over det store hold, der med 43 deltagere er tæt på at være det største hold vi nogensinde har startet på skolen. siger administrerende direktør, Per Junker Thiesgaard.

AVT Business School dekan, Oxford-professoren Jonathan Black-Branch, siger: Mange business skoler oplever mindre tilslutning i disse år - og den store MBA klasse på AVT er et tydeligt tegn på, at AVT s MBA er meget attraktiv og af høj kvalitet. Vi gør os umage med at sikre uddannelsens relevans ved hele tiden at tilpasse programmet til de udfordringer, deltagerne møder i deres arbejde i hverdagen - eller kommer til at møde i en større stilling som resultat af MBA en. Vi er således utroligt stolte over at have LEGO som case i Globalt Ansvarligt Lederskab i år - en rolle tidligere er blevet udfyldt af Carlsberg Group og Grundfos.

AVT MBA - en udfordrende rejse i ledelse og management
MBA 2011, som den nye klasse hedder, bliver en udfordrende og spændende rejse i ledelse og management. Deltagerne skal studere de forskellige management discipliner, lige fra nationaløkonomi til social ansvarlighed og global ledelse.
Klassen starter rejsen med faget Strategi og Global Ledelse, hvor Berkeley professoren Paul Tiffany først underviser på faget i København og derefter rejser med klassen en uge til Shanghai, Kina, for at besøge virksomheder og se udfordringerne og mulighederne i virkeligheden.

LEGO bruges som case for Globalt Ansvarligt Lederskab
På klassens kickoff mødte klassen LEGO s Strategic Risk Manager, Rico Ferrarese, der fortalte om LEGO s arbejde med global ansvarlig ledelse. MBA klassen vil løbende få såkaldte live cases fra LEGO i forbindelsen med de mange fag. En live case er en aktuel problemstilling, som LEGO har arbejdet med - eller arbejder med - og som de MBA studerende skal vurdere og give deres bud på løsningen af.

Om AVT Business School og MBA
AVT blev grundlagt i 2002 og siden har 900 erhvervsledere taget mini-MBA en kaldet CBA. Den første MBA klasse startede i 2004.

For flere oplysninger kontakt administrerende direktør Per Junker Thiesgaard på 7020 8828.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar