tirsdag den 15. januar 2013

Dagens nyheder - Læs bla. om Danskerne er parate til fire års løntørke

Hver 10. pensionist har stadig job
Enten er de omkring 97.000 seniorer ikke klar til at forlade arbejdsmarkedet, eller også ønsker de at vende tilbage efter en pause, lyder vurderingen af de ældre, som fortsætter i job, efter de er fyldt 65 år.
Læs mere her

Dansk løn-depression når nye dybder
Der er nu en så udbredt negativ forventning til vores løn i det kommende år herhjemme, at selv de dybt kriseramte italienere holder hovedet højere end os.
Læs mere her

Efteruddannelse skal give bonus på bundlinjen
Danske virksomheder bruger hvert år milliarder af kroner på efter- og videreuddannelse til medarbejderne, men hvor det tidligere var et frynsegode, skal det i dag give resultat på bundlinjen. Foto: Liselotte Sabroe
Læs mere her

Peter Straarup rykker op i Mærsk-hierarkiet
Den tidligere Danske Bank-direktør er avanceret i bestyrelsen for en af Danmarks rigeste fonde.Foto: Morten Germund
Læs mere her

Regeringen vil gøre arbejdsløse nyuddannede til iværksættere
Knap hver tredje med et eksamensbevis fra universitetet i hånden har ikke job, men et nyt initiativ fra regeringen skal hjælpe dem med at blive selvstændige.
Læs mere her

Jobbene roterer ikke som håbet
Første akutpakke - jobrotationen - har kun fået 254 personer i arbejde, selv om regeringen havde håbet på flere. Katastrofalt, mener en professor.
Læs mere her

Topkvinder sættes i bås
Kvindelige chefer deles op i fire arketyper.Foto: niels ahlmann olesen
Læs mere her

Topchefer forudser løndyk næste år
Lønmodtagerne skal være forberedte på nedgang i reallønnen næste år, lyder det fra topchefer. Erhvervsorganisationer er enige, mens bankøkonomer er mere optimistiske.Foto: Jens Nørgaard Larsen
Læs mere her

Farvergade-sag koster København mere end 100 millioner kroner
Snyd. I al ubemærkethed er regningen for det klare nederlag til København i den såkaldte Farvergade-sag vokset. Den samlede regning for sagen overstiger nu 100 mio. kroner. Først i det nye år vil kommunen tage stilling til en eventuel anke til Højesteret.
Læs mere her

Danskerne er parate til fire års løntørke
Over halvdelen af de danske lønmodtagere er indstillede på at udhule deres egen løn, viser ny meningsmåling. LO er bekymret.
Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar