torsdag den 10. januar 2013

Er du nyudnævnte leder

Forbered dig til de udfordringer og det ansvar, der ligger i lederrollen, og styrk dine faglige og personlige kompetencer gennem en lederuddannelse. Det at skulle besidde en helt ny stilling med lederansvar, kan måske skræmme nogle så meget, at præstationerne udebliver, frem for at være synlige fra dag 1.

Hos PROBANA Business School, er vi overbevidste om, at det er helt essentielt for din succes, som ny leder, at dit uddannelsesmæssige niveau er opdateret, så du er i besiddelse af de nyeste management værktøjer, samt at du er opmærksom på markeds tendenser.

Nyudnævnt leder uddannelsen fra PROBANA Business School giver dig den fornødne psykologisk viden og indsigt i, hvordan du som ny leder skal motiverer og engagerer dine nuværende eller kommende medarbejdere bedst muligst. Du vil få et dybtgående indblik i hvilken betydning filosofi, psykologi, HRM, kommunikation, arbejdspres og stress har for din og andres motivation og præstationsniveau. Uddannelsen giver dig herved nogle brugbare værktøjer, der hjælper dig til at imødekomme de mange nye arbejdsopgaver og udfordringer du som nyudnævnt leder med garanti kommer til at stå overfor.

Lederuddannelsen er baseret på e-learning, men den kombineres med indholdsrige kursusdage efter hvert gennemført modul og en afsluttende eksamen. Du vil herved få mulighed for, at få forøget dit netværk og spare med personer der er i samme situation som dig. Uddannelsen bygger på de centrale læringsområder inden for ledelse, filosofi, psykologi og kommunikation og belyser over tre moduler lederens rolle, ansvar og opgaver. Læs meget mere om uddannelsen på; http://www.probana.com/nlu.asp


Læs mere her

tags: uddannelse, OB, stress, psykologi, kommunikation, motivation, værktøj,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar