fredag den 18. januar 2013

Nu vælger de unge deres fremtid

Tusindvis af unge og deres forældre er netop nu optaget af at vælge uddannelse efter 9. klasse. Niels Brock er Københavns største gymnasium med flest forskellige linjer. Vi kan hjælpe dig med en case til dine historier.

Har du brug for inspiration til en historie om det, som netop nu optager tusindvis af unge og deres forældre springet fra 9. klasse og videre til en uddannelse kan Niels Brock hjælpe dig.

Niels Brock er Københavns største gymnasium - med flest forskellige linjer:

INTERNATIONAL LINJE (IBB):
Undervisningen foregår på engelsk og giver mulighed for et halvt års studierejse til Californien. Ekstremt populær linje, fordi fremtiden er global.

MEDIELINJEN:
Eleverne lærer om kommunikation og medier i det digitale samfund og producerer selv en række video. Populær linje med fokus på sociale medier, video, tv m.m.

KINALINJEN:
Eleverne får undervisning på kinesisk har mulighed for at komme på et halvt års studierejse til Shanghai. Fokus på verdens nye supermagt og samhandel med Kina.

SPANSKLINJEN:
Spansk er hot blandt de unge. Vi oplever stigende interesse for spansk sprog og kultur.

ELITEGYMNASIET:
Niels Brock stod bag det første elite-gymnasium i Danmark. Eleverne har flere fag på højt niveau. År efter år leverer elitelinjen studenter med nogle af de højeste karakterer i Danmark.

INNOVATIONSLINJEN:
Ny, populær linje, hvor eleverne starter deres eget firma som led i uddannelsen.

ØKONOMILINJEN:
Klassisk linje med fokus på økonomi. Meget stor søgning.

IDRÆTSLINJEN:
Giver unge sportsfolk mulighed for at dyrke deres idræt på topplan uden at gå glip af en uddannelse. Mange af FCK s unge spillere går fx her.

MARKEDSFØRINGSLINJEN:
Klassisk linje med fokus på markedsføring og kulturforståelse.

LEVENDE BILLEDER, FOTOS OG LYD TIL ÅBENT HUS
Du kan få billeder af enhver art, når vi inviterer de unge og deres forældre til Åbent Hus. Vi forsøger at være meget imødekommende over for ønsker fra medierne. Et Åbent Hus er et stort og levende arrangement, hvor hundredevis af forældre og unge bevæger sig rundt på vores gymnasier, snakker med elever og forældre, ser film og snuser til stemningen.

Åbent Hus finder sted på følgende dage:

TORSDAG 17. JANUAR 19-21 PÅ KULTORVET
MANDAG 21. JANUAR VED FORUM I KØBENHAVN
LØRDAG 26. JANUAR 13-15 PÅ KULTORVET

TENDENSHISTORIER:

UNGE FOKUSERER PÅ UDLANDET
Vi mærker en øget interesse for at komme til udlandet. Det er slet ikke nok med en uge i Prag for nutidens unge. De vil lære sprog på et seriøst niveau. Både på vores internationale linje og Kinalinjen er der nu mulighed for et halvt års studieophold i udlandet.

DE UNGE VIL PLEJE TALENTET
Vores elitegymnasium var et kontroversielt initiativ i 2006, men i dag er det helt legalt, at de unge (og deres forældre) har tårnhøje ambitioner.

Læs mere her

tags: FCK, Californien, markedsføring, Danmark, København, økonomi, uddannelse, Kina, SF, udland, 2006, rock, kommunikation, undervisning, sprog,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar