fredag den 25. januar 2013

Borgmester går i lære forud for DM i Skills

PTorsdag starter DM i Skills i NRGI Park & Arena i Aarhus, hvor der bliver dystet om at blive Danmarks bedste håndværker. Borgmester i Aarhus, Jacob Bundsgaard, har inden DM i Skills været i murerlære i Solbjerg

Over 250 unge fra hele landet mødes den 24. 26. januar til DM i Skills i NRGI Park & Arena i Aarhus, hvor de inden for 31 fag kæmper om at blive Danmarks bedste inden for deres felt. En stor begivenhed, hvor også tusindvis af elever fra folkeskoler og tekniske skoler deltager som tilskuere.

I ugen op til DM i Skills har borgmester i Aarhus, Jacob Bundsgaard, været i praktik som murerlærling hos Solbjerg Tømrer- og Murerforretning, så han har fået et godt indblik i, hvad det hele handler om, når han byder velkommen ved åbningsceremonien kl. 9.

Sidste år, da DM i Skills blev afholdt i Odense, besøgte 20.800 mennesker arrangementet, hvor der også er studievejledning, rundvisninger af elever, mulighed for at prøve fag og besøge de mange virksomheder og uddannelsesinstitutioner, som har stillet en stand op.

De 31 elever, som inden for deres fag vinder DM i Skills, kvalificerer sig til at gå videre til WorldSkills VM for erhvervsuddannelser - i Leipzig i Tyskland den 2. - 7. juli.

Læs mere her

tags: Danmark, Tyskland, borgmester, uddannelse, Odense, Arena, virksomhed, folkeskole, erhvervsuddannelser, lærling, studievejledning, uddannelsesinstitution,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar