onsdag den 12. januar 2011

Dagens nyheder - Læs bla. om Stine Bosse: Jeg har overvejet det grundigt

Kvindelige topchefer skyld i virksomheders pengetab
Virksomheder, der sætter en kvinde i toppen af organisationen, risikerer at blive ramt på indtjeningen, fordi kvinder fokuserer mere på bløde værdier end bundlinje, mener internationalt anerkendt erhvervspsykolog.
Læs mere her

Kan højt sygefravær trues væk?
UGENS DILEMMA: Medarbejderne i din afdeling har langt flere sygedage, end de andre i virksomheden, der ellers også har et højt sygefravær. Nu strammer din chef grebet om dig for at få antallet af sygedage ned. Vil du rasle med sablen over for dine egne ansatte, eller have de ansatte med på råd?
Læs mere her

Krone-smiley er ingen garanti
Stadig flere virksomheder hverver sig en grøn krone-smiley som bevis for, at de tager arbejdsmiljøet alvorligt. Men ordningen kan ikke være blåstempel for et godt arbejdsmiljø, mener flere fagforeninger, som vil have reglerne strammet.
Læs mere her

Vristede sig fri af sur rød smiley
Efter to år, millioner af kroner og en udskilning af kunder har ISS kunnet bytte en rød smiley for arbejdsmiljøet ud med en glad grøn krone-smiley.
Læs mere her

Lyt til frygten for forandring
Klager medarbejderne over, at de har svært ved at følge med i et forandringsprojekt, gælder det for lederen om at være mere nærværende og følge de ansatte trygt igennem processen.
Læs mere her

Webtv om Stine Bosse: Modigt valg, men dårlig timing
Landets mest magtfulde kvinde i erhvervslivet, Stine Bosse, har gjort det igen. Overrasket sin omverden med en egen og modig beslutning.
Læs mere her

Webtv: Overraskende timing for Stine Bosse-farvel
Landets mest magtfulde kvinde i erhvervslivet, Tryg-chefen Stine Bosse, skifter spor. Et farvel til en tæt skemabelagt topchefuge til et arbejde som professionelt bestyrelsesformand. Ingen tvivl om, at vi kommer til at høre meget mere til Stine Bosse.
Læs mere her

Headhunter: Kun tre er gode nok som Bosse-afløser
Det er kun ganske få, der har evnerne til at stå i spidsen for Tryg. Det vurderer erfaren headhunter, der barberer feltet af Stine Bosse-afløsere ned til tre.
Læs mere her

Bjørn Bech: Videoer hjælper med at forstå algebra
29-årig matematiklærer udvikler gratis videoer og programmer, der hjælper eleverne til at forstå matematikken i og uden for skolen. Næste skridt er at udvikle interaktivt undervisningsmateriale.
Læs mere her

Stine Bosse: Jeg har overvejet det grundigt
Beslutningen om at forlade posten som topchef for Tryg er overvejet grundigt, lyder det fra hovedpersonen selv.
Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar