onsdag den 12. januar 2011

Legatet Innovativ Business uddeles for første gang

Her åbner www.booman.dk (400)Legatet Innovativ Business uddeles for første gang den 14. januar 2011.
Modtager af legatets førstepris er Erhvervsakademi Sydvest med projektet Tværfagligt Innovationsspeciale . Prisen gives for Erhvervsakademi Sydvests arbejde med at udbrede innovation på de videregående uddannelser samt skabelse af nye vækstiværksættere. Derudover har bestyrelsen for Legatet Innovativ Business lagt vægt på, at projektet er igangværende, fagligt ambitiøst og systematisk innovativt.

Det er med stor glæde og begejstring, at vi for første gang uddeler denne pris. Ansøgerfeltet har været særdeles stærkt og konkurrencen har været benhård, men jeg mener at vi med Erhvervsakademi Sydvest og deres meget spændende projekt har fundet den rette modtager af legatet , siger formanden for fonden Ingo Østerskov.

Einar Thor & Stine Schulz samt Herningsholm Gymnasium modtager Legatet Innovativ Business' to andenpriser for henholdsvis projekterne Pukemaster og Innovation Camp på Ejstrupholm Skole .

Legatuddelingen finder sted på Erhvervsakademi Sydvest fredag den 14. januar kl. 11.

Legatet Innovativ Business er en fond, hvis formål det er at støtte merkantile uddannelsesformål, herunder at belønne den særligt fremragende indsats hos lærere eller elever/studerende på erhvervsskoler, erhvervsakademier eller tilsvarende undervisningsinstitutioner, hvor der foregår merkantil uddannelse.

Støtte kan også tildeles den enkelte undervisningsinstitution, som på særlig vis har udmærket sig ved innovativ eller udviklingsmæssig virksomhed.

Fondens bestyrelse består af:
Formand Ingo Østerskov, rektor, Københavns Erhvervsakademi
Mette Greisen, afdelingsforstander, Tietgenskolen
Poul Søe Jeppesen, direktør, Aalborg Handelsskole
Erik Andersen, sekretariatschef, Niels Brock


Læs mere her

tags: København, direktør, 2011, uddannelse, Aalborg, Herning, virksomhed, rock, Gymnasium, Københavns Erhvervsakademi, studerende, videregående uddannelse, rektor, konkurrence, innovation, undervisning,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar