onsdag den 26. januar 2011

Pris til KEA-uddannet leder

Der var champagne til alle dimittender fra Københavns Erhvervsakademis Akademiuddannelse i Ledelse mandag eftermiddag. Men der var kun en enkelt, som modtog Lederne København Nords lederpris til en værdi af 15.000 kroner, og det var en glad og stolt Bodil Møller Jørgensen, som modtog prisen for sit afgangsprojekt om sin arbejdsplads RONI Værktøjs situation i dag og muligheder for fremtiden.
Bianca Hegedüs fra Lederne København Nord overrakte prisen og hyldede samtidig Bodil Møller Jørgensen for hendes personlige integritet og klare fokus på, at lede betyder at føre an og ikke blot iagttage.

At gå forrest som leder i dag, kræver en ubesværet tilgang til netop værktøjer, der skal skabe overblik, målsætninger og de ønskede resultater. Vi har valgt en vinder, der udviser et mod ud over det sædvanlige og en meget dyb forståelse for den kultur, denne leder er havnet i, roste Bianca Hegedüs.

Prisen på 15.000 kroner er øremærket videreuddannelse og har til formål at støtte dimittender, som formår at omdanne den tilegnede viden i løbet af uddannelsen til et løsningsorienteret afgangsprojekt.

Fakta
Københavns Erhvervsakademis Akademiuddannelse i Ledelse giver værktøjerne til at kombinere og bruge viden om ledelseskompetencer, kommunikation og samarbejdsformer samt at udvikle medarbejdere fagligt og personligt.

Kontakt
Bodil Møller Jørgensen, 26379616
Bianca Hegedüs fra Lederne København Nord, 20469613
Underviser Henrik Kofoed-Hansen, 46460500

Læs mere her

tags: København, uddannelse, Københavns Erhvervsakademi, kommunikation,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar