søndag den 9. januar 2011

Visma satser på de unge

Nordens førende totalleverandør af personale, løn- og regnskabsløsninger fastholder positiv trend, når det gælder trainees

I Danmark har 400 rutinerede medarbejdere nu fået 23 nye kolleger. Ud af et nyt kuld trainees er 11 efter færdiggjort uddannelsesforløb blevet fastansat, og for få uger siden startede yderligere 12 nye trainees i Visma, der er Nordens førende økonomi- og teknologihus. Dermed går virksomheden imod tendenserne på arbejdsmarkedet, hvor krisen stadig sætter sine spor.

Når vi kan fortsætte med at tilbyde de unge mennesker fastansættelse og skaffe plads til nye trainees, hænger det selvfølgelig sammen med, at vi er en virksomhed i fremgang og vi har en stor stab af erfarne medarbejdere, der kan sparre og kvalitetssikre de unges arbejde. Men vi prioriterer også med henblik på fremtiden, siger June Mejlgaard Jensen, der er adm. dir. i Visma Services Danmark A/S.

Vismas danske hovedkvarter ligger i Herlev, og virksomheden har afdelinger i København, Kolding, Lemvig, Odense og Roskilde. Visma er efter et flot regnskab i 2009 nu parat til at investere yderligere i fremtiden.

Vi vil gerne fremtidssikre vores virksomhed og det gør vi bl.a. ved selv at være med til at uddanne vore medarbejdere. De unge er med til at skubbe til os andre, og så ligger det selvfølgelig i kortene, at vi får nogle dygtige og målrettede medarbejdere, der ved hvad vi står for, siger June Mejlgaard Jensen.

Visma tilbyder sine trainees en bred uddannelse inden for løn og økonomi, ligesom de unge lærer at fungere som konsulenter i virksomheden.
Om få år vil de lave ungdomsårgange slå igennem også i vores branche. Så er det vigtigt at være på forkant, og når vi har så mange trainees ansat på en gang, skaber det i sig selv et godt socialt miljø, hvor de stortrives sammen med os andre, siger June Mejlgaard Jensen.

Læs mere her

tags: København, Danmark, 2009, økonomi, Odense, regnskab, uddannelse, Kolding, Herlev, Roskilde, virksomhed, teknologi, Lemvig, miljø, ansættelse, arbejdsmarked,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar