lørdag den 29. januar 2011

DM i faglig kunnen er i fuld gang

El-faget deltager som demonstrationsfag i DM i Skills: Unge kan få en smagsprøve på, hvad det vil sige at være elektriker.

Netop nu dyster omkring 200 erhvervsskoleelever i Odense Congress Center om Danmarksmesterskabet i skills. Der er gratis adgang til arrangementet, hvor unge kan opleve, hvad det vil sige at være for eksempel kok, murer, frisør eller elektriker.

El-faget deltager ikke i konkurrencen om mesterskabet, men er med som demonstrationsfag. Interesserede kan stifte bekendtskab med såvel bygningsautomatik som installationsteknik, kommunikationsteknik og styrings- og reguleringsteknik. Det foregår på stand 4735.

Det er organisationen SkillsDenmark, der står bag DM i Skills. Organisationen har gennem en årrække har sendt unge elever fra erhvervsuddannelserne til VM for erhvervsuddannelser, men i år er det første gang, at erhvervsuddannelserne er sammen om et fælles Danmarksmesterskab.

Arrangementet slutter lørdag. Følg med her : http://www.skillsdenmark.dk

Læs mere her

tags: mesterskab, Danmark, Odense, uddannelse, elektriker, frisør, konkurrence, erhvervsuddannelser, kommunikation, organisation,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar