torsdag den 13. januar 2011

Gratis konference om skoleledelse og skole-hjemsamarbejde

Gratis konference om skoleledelse og skole-hjemsamarbejde
Landets skoleledere og skolebestyrelser inviteres nu til konference om skoleledelse og skole-hjemsamarbejde. Konferencen afholdes mandag den 7. februar 2011 i Odense.

Hovedoplægsholderen er den norske professor Thomas Nordahl, som er førende indenfor skole-hjemsamarbejde i Norden. Men også Integrationsministeriet og Skolelederforeningen vil deltage på konferencen. Desuden vil Værktøjskassen Skoleledelsen blive præsenteret af forfatterne. På konferencen vil 2-3 skoler dele ud af deres erfaringer med værktøjskassen indtil nu.

Konferencen er en del af kampagnen "skoleledelse og skole-hjemsamarbejde" der er et samarbejde mellem Integrationsministeriet, Skolestyrelsens Tosprogs-Taskforce og Skolelederforeningen.

Tilmeldingsfristen er d. 17. januar 2011, og hver skole kan tilmelde op til tre deltagere. Konferencen henvender sig især til ledere, som ønsker at sætte fokus på samarbejdet med nydanske forældre.
Find nærmere information om tilmelding samt program for dagen.

Tid og sted:
Mandag den 7. februar 2011 kl. 9.30-15.30
Odense Rådhus, Flakhaven 2
5000 Odense C
Kontaktperson: Katrine Stenild kpn@inm.dk

Om Værktøjskassen Skoleledelsen
Værktøjskassen Skoleledelsen er udarbejdet af konsulentfirmaerne Azena og Amondo i samarbejde med Integrationsministeriet. Værktøjskassen Skoleledelsen er et procesværktøj, der kan anvendes til at planlægge og gennemføre en dialogproces på skolen, hvor der stilles skarpt på skole-hjemsamarbejdet for at skabe en anerkendende skole-hjemsamarbejdskultur på skolen.

Læs mere her

tags: 2011, Odense, forfatter, sprog,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar