mandag den 30. december 2013

Dagens nyheder - Læs bla. om Danskerne har ingen tillid til jobcentret

70-årig emeritus: »Jeg føler mig som ph.d.-studerende igen«
http://karriere.jobfinder.dk/artikel/70-aarig-emeritus-jeg-foeler-mig-som-phd-studerende-igen-849 Tidligere rektor for DTU Diplom Hans Schjær-Jacobsen bliver 70 år og går på pension. Men det giver kun mere tid til hans elskede forskning i usikkerhedsberegning inden for bygge- og anlægsprojekter. Jobfinder
Læs mere her

Akademikere hænger fast i kommunale job
Et fåtal af offentlige akademikere kigger mod det private, når de skifter job. Det kan blive et problem i en tid, hvor sikkerheden i en offentlig ansættelse ikke er, hvad den har været.
Læs mere her

Virksomheder henter mere arbejdskraft i udlandet
Arbejdsløse danske akademikere skal tage sig i agt, vurderer Ledernes formand. I 2014 vil rekrutteringen af udenlandsk arbejdskraft stige markant, lyder meldingen fra danske virksomhedsledere.
Læs mere her

Gartnerier: 3F tager udlændinges løn
Gartnerier der bruger udenlandsk arbejdskraft, betaler tusindvis af kroner i erstatning for lønsnyd. Men 3F forsøger at få pengene selv frem for at lade dem gå til udlændingene, siger gartnerierne.
Læs mere her

Da rumænerne demonstrerede mod 3F
Modstand. I sommer valgte en flok rumænske plukkere at demonstrere mod fagforeningen 3F, der havde beskyldt deres arbejdsgiver for løndumping.
Læs mere her

Bøder sikrer stabilt kontingent
Fagforeningen bruger det bodsbeløb, virksomhederne betaler til at undgå kontingentstigninger, siger formanden for den grønne gruppe, Arne Grevsen. Han afviser, at 3F forsøger at konvertere udlændingenes efterbetaling til bod.
Læs mere her

Danskerne har ingen tillid til jobcentret
Vejen til et nyt job og ud af arbejdsløshed går ikke gennem de danske jobcentre, mener en stor del af danskerne.Foto: Michael Bothager
Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar