mandag den 2. december 2013

Human Resource Management via e-learning

HR Masteruddannelsen, se www.hrmaster.dk , sætter i denne tid fokus på, hvor human resource, HR funktionen kommer på omgangshøjde med eller et halvt skridt foran virksomhedens strategiudvikling i stedet for altid at være et halvt skridt bagud som det bløde område.

Undervisningen præsenterer samtidig et nyt strategisk udviklingsprogram for skandinaviske HR-direktører & HR ansvarlige. Tre moduler ruster de øverste ansvarlige for personaledelsen i store virksomheder til at imødegå de udfordringer, som globaliseringen stiller i forhold til human resource management, herunder strategiarbejdet i særdeleshed. De tre moduler strækker sig over tre måneder, og det er unikt med så langt et program på HR-området, der giver så mange gode muligheder for sparring 24 timer i døgnet online via uddannelsens platform. Det er ikke et grundkursus i human resource. Det er et »stort kørekort« til HRM, så at sige. Målgruppen er store virksomheder med komplekse problemstillinger inden for personaleledelse. Deltagerne skal have indgående kendskab til HRM for at være med.

Uddannelsen tager udgangspunkt i det skandinaviske virksomhedsunivers og den skandinaviske ledelsesstil, som er under pres, bla i relation til finanskrisen.

Det kræver viden, indsigt og overblik at følge med udviklingen inden for personaleledelse i disse år. De menneskelige ressourcer tillægges en stadig vigtigere betydning ifm. virksomhedernes planlægning, og der stilles større krav end nogensinde til den personaleansvarlige.

Læs mere her

tags: direktør, finanskrisen, uddannelse, virksomhed, skandinavisk, personaleledelse, HR Masteruddannelsen, ledelsesstil, strategi, sprog, strategiudvikling,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar