mandag den 16. december 2013

Hjælp dine medarbejdere videre med efteruddannelse

Mange store virksomheder må som følge af finanskrisen holde prikkerunder og afskedige en række medarbejdere. Disse medarbejdere kommer ud på et presset jobmarked, hvorfor flere vælger at tilbyde en uddannelse, som kan give et afgørende kompetenceløft.

Hjælp dine medarbejdere videre i job og karriere

Aktiv Kurser hjælper virksomheder og mennesker med at håndtere forandringer i jobbet, og vi hjælper også med at give dem, som er havnet i en uheldig situation en god udvej for at komme videre. En uddannelse kan således være et springbræt til at komme videre. Det er ingen hemmelighed og kan ikke overraske nogen, at personer uden kompetencegivende uddannelse har væsentligt sværere ved at få fodfæste på arbejdsmarkedet end personer med en uddannelse

Mulighed for netværk

De fleste virksomheder føler et socialt ansvar for at hjælpe de afskedigede medarbejdere videre. Her er den bedste løsning at tilbyde medarbejderne nye kompetencer, der konkret kan hjælpe dem videre til et nyt job.
Aktiv Kurser / Probana tilbyder i samarbejde med førende, anerkendte psykologer, undervisere fra Københavns Universitet og CBS, åbne kurser og uddannelsesforløb inden for blandt andet LEAN, projektledelse, psykologi, kommunikation og ledelse.
På virksomhedens online uddannelsesplatforme, der er tilknyttet de mere end 20 forskellige uddannelsesforløb inden for ledelse, HR & kommunikation, kan deltagerne netværke 24 timer i døgnet med hinanden. Der er mere end 1500 ledere & personaleansvarlige (både fra den private & offentlige sektor), der allerede nu har tilmeldt sig en uddannelse i år, og derfor er der enestående muligheder for at netværke. Og på den måde finde nye jobs og karrieremuligheder.

Bevar virksomhedens gode image

En god afvikling er desuden en betingelse for, at virksomheden kan bevare et godt image - internt såvel som eksternt - også efter, at man har været nødsaget til at afskedige. Det er vigtigt at gøre afskedigelsesprocessen til et konstruktivt og fremadrettet forløb - både for de medarbejdere, der skal opsiges, og for dem, der fortsætter i virksomheden. Alle erfaringer viser, at en afskedigelsesproces, der håndteres professionelt og ordentligt, har en positiv effekt på virksomhedens image og dermed evne til fortsat at tiltrække og fastholde såvel medarbejdere som kunder.

For nærmere information om uddannelser og muligheder se http://www.probana.com/ eller kontakt os på tlf. 45 76 58 58 eller probana@probana.com


Læs mere her

tags: København, finanskrisen, uddannelse, virksomhed, kompetenceløft, Probana, psykologi, kommunikation, jobmarked, arbejdsmarked, offentlige sektor, Københavns Universitet,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar