lørdag den 14. december 2013

Nyt supergymnasium samler tre studieretninger

For første gang i Danmark samler et supergymnasium alle tre gymnasieretninger under et tag. CPH West kan som de første i landet tilbyde både det almene gymnasium STX, handelsgymnasiet HHX og teknisk gymnasium HTX.

Det nye gymnasium får helt nye rammer med det nyeste udstyr indenfor blandt andet fysik, bioteknologi, musik, innovation, elitesport og meget mere. Alt sammen skal det være med til at sikre eleverne et bredt udvalg af fag med den nyeste teknik til rådighed.

Eleverne er strømmet til det nye supergymnasium i Ishøj, som har første skoledag i denne uge. På fredag samles alle 1250 elever for at markere den store begivenhed. De 1250 elever vil tilsammen danne en formation, der skriver STX, HTX og HHX, som kan ses fra luften. En kran vil sørge for, at fotograferne kan få det store overblik. Det foregår kl. 12-13 på parkeringspladsen foran CPH West på Vejlebrovej 65 i Ishøj.

Der er mulighed for, at udvalgte medier kan komme med op i kranen og fotografere ovenfra. Kontakt Trine Ladekarl Nellemann hurtigst muligt, hvis redaktionen er interesseret i dette.

Læs mere her

tags: Danmark, Vejle, teknologi, STX, bioteknologi, gymnasiet, innovation,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar