fredag den 6. december 2013

KEA blev indviet af Bertel Haarder, erhvervslivet og Teatro GLIMT den 20. august

Under en strålende varm sol og efter Teatro GLIMTs fantastiske akrobatik i luften klippede undervisningsminister Bertel Haarder smilende snoren over og indviede KEA den 20. august. Indvielsen foregik på KEA Københavns Erhvervsakademi i festsalen på Prinsesse Charlottes Gade.

Bertel Haarder fremhævede i sin tale, at KEA har fået så mange ansøgere i år, at der ikke har været studiepladser nok. Det skal der laves om på til næste år. Undervisningsministeriet vil ikke være hindring for at KEA bliver større, tværtimod, da det er gode, brugbare og nyskabende uddannelser, som KEA står for, udtalte Bertel Haarder.

KEA har på ansøgersiden passeret flere universiteter og er godt på vej til at kunne udfordre universiteternes position. Ansøgertallet på KEA har i juli 2009 ligget på i alt 2188.

Bestyrelsesformanden for KEA, Henrik Salée, og direktør Lars Goldschmidt fra DI lagde begge vægt på erhvervslivets interesse for de KEA studerende i deres taler. Lars Goldschmidt lagde op til fortsat kreativitet mht. at skabe nye uddannelser på KEA, og at bibeholde det tætte samarbejde mellem erhvervsakademiet og DI.

De succesrige NY Cirkus artister fra Teatro GLIMT optrådte til indvielsen med halsbrækkende og meget elegante numre i Akademiets festsal. Se mere på: www.glimt.info

Rektor Ingo Østerskov rundede glad den festlige dag af med at understrege, at KEA har høje ambitioner og at KEA og de øvrige ni erhvervsakademier skal udvikle de kompetencer, som fremtidens erhvervsliv har brug for.

KEA udbyder kortere videregående uddannelser, professionsbacheloruddannelser (PBA er) og efteruddannelse inden for Byggeri/produktion, Medie/it, Design/business og Ledelse/efteruddannelse.

Læs mere her

tags: 2009, København, direktør, uddannelse, erhvervslivet, kreativ, Bertel Haarder, undervisningsminister, Københavns Erhvervsakademi, efteruddannelse, undervisning, Undervisningsministeriet, studerende, videregående uddannelse, Design,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar