onsdag den 30. april 2014

Dagens nyheder - Læs bla. om Derfor skal du få dig nogle rutiner

Studietur for de særligt udvalgte
30 elitestuderende tog med DJØF til Singapore og Malaysia for at blive klogere på sig selv og dansk erhvervsliv set i et eksotisk perspektiv. Berlingske Business tog med på studieturen, der kan støbe fundamentet til fremtidens karriere-mennesker.
Læs mere her

Rendyrket rekrutteringstur
Dig, mig og vi to. Sponsorerne bag Doing Business In-turen lægger mange kræfter i at udvælge de rette studerende og spotte mulige rekrutter, samtidig med at hele gruppen skal lære virksomhederne at kende.
Læs mere her

En case, et hektisk døgn
DJØFs Doing Business In-tur slutter med en businesscase, som de studerende har 24 timer til at løse. Her fortæller tre studerende med vidt forskellig faglig baggrund, hvordan deres gruppe greb udfordringen an.
Læs mere her

Han skal skabe Nokias nye identitet
Mobilforretningen og størstedelen af omsætningen er solgt til amerikanske Microsoft. Nu skal Nokia finde sig selv på ny, og inderen Rajeev Suri er udpeget som manden, der skal skabe det nye Nokia.
Læs mere her

IDA: Afrika kan blive det nye hotspot for danske ingeniører
http://karriere.jobfinder.dk/artikel/ida-afrika-kan-blive-det-nye-hotspot-danske-ingenioerer-1634 Norge og Sverige topper listen over populære lande for danske ingeniører. Men i fremtiden dukker mere eksotiske destinationer op på listen, spår Ingeniørforeningen Jobfinder
Læs mere her

Derfor skal du få dig nogle rutiner
http://karriere.jobfinder.dk/artikel/derfor-skal-du-faa-dig-nogle-rutiner-1631 Det dræner dig for mental energi, hver gang du træffer et valg, hvad enten det er stort eller lille. Præsident Obama er én af dem, der har skruet ned for antallet af beslutninger. Jobfinder
Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar