søndag den 27. april 2014

Lean som karrierevej

Flere og flere gør Lean til deres nye karrierevej og levebrød. Lean–filosofien og metoden er blevet en ny karrierevej for mange, eller et springbræt til nye karrieremuligheder. Mange af landets største konsulenthuse rekrutterer i denne tid folk, der har specialiseret sig inden for Lean til topkonsulentstillinger.

Værdi for kunden

Lean handler om at optimere de dele i organisationen som skaber værdi for kunden og fjerne alt det, som for kunden er uden værdi. Ønsker virksomheden at opnå konkurrencemæssige fordele via Lean, er kendskab til og forståelse for de bagvedliggende tanker og strukturer i ledelsesfilosofien en forudsætning.

Mest anerkendte Lean uddannelse

Lean Projektlederuddannelsen er i dag den mest anerkendte uddannelse inden for området og uddannelsen var en succes allerede inden den blev introduceret. Næsten samtlige store virksomheder sender i denne tid både deres nye ledere og erfarne ledere på uddannelsen, fordi deltagerne her lærer bådet at integrere projektledelse, Lean–projektstyring og samtidig får understøttet sin personlige rolle som leder og projektleder.

Uddannelsens formål er at give deltagerne ny viden, inspiration og forståelse for Lean principperne og metoden i relation til internt og eksternt konsulentarbejde.

Eksempler på optimeringsresultater med Lean fra danske virksomheder:

– Halvering af fejlomkostninger
– Fordoblet effektivitet i administrationen, service og produktion
– 50% forbedring af kvalitet og ydelse

Fokus på implementering

Lean stiller store krav til dig som projektleder eller projektmedarbejder. Lean–ansvarlige skal kunne planlægge, organisere og følge op på Lean–projekterne, styre økonomi, håndtere alle interessenters forventninger og ikke mindst nå målet.

Hos Aktiv Kurser / Probana går vi i dybden med Lean og giver danske virksomhedersledere svar på, hvordan Lean metoderne implementeres og bruges bedst muligt her og nu.

Læs mere Lean Projektlederuddannelsen på www.probana.com/lean.asp.
De er endvidere altid velkommen til at kontakte Aktiv Kurser / Probana på tlf. 45 76 58 58.
 

Læs mere her

tags: økonomi, uddannelse, virksomhed, omkostninger, Probana, organisation, projektleder, konkurrence, Ford,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar