torsdag den 24. april 2014

Dagens nyheder - Læs bla. om Pihl og Søn-ingeniører er tilbage i job

Danmark har et bedre jobmarked end Tyskland
Danmark løber fra den ellers så stærkt roste tyske økonomi, når det gælder om at have et velfungerende arbejdsmarked med lav langtidsledighed og hyppige jobskifter.Foto: Michael Bothager
Læs mere her

Præstesønnen blev forsikringsdirektør
Efter en direktørudrydning i Købstædernes Forsikring skal Anders Hestbech som ny adm. direktør sikre øget overskud og vækst.
Læs mere her

Er du omstillingsparat? Vi er europamestre i organisationsændringer
http://karriere.jobfinder.dk/artikel/er-du-omstillingsparat-vi-er-europamestre-i-organisationsaendringer-1609 Dobbelt så mange danske virksomheder laver om på organisationen som den gennemsnitlige europæiske virksomhed. Det er godt for handelsbalancen, men frustrerende for medarbejderne, mener ekspert Jobfinder
Læs mere her

Han er for dygtig til jobbet
Et højt karaktergennemsnit og erfaring fra ind- og udland kan tilsyneladende være en stopklods, når det nye arbejde skal landes. Det har Peter Sidelmann oplevet på egen krop.
Læs mere her

Pihl og Søn-ingeniører er tilbage i job
http://karriere.jobfinder.dk/artikel/pihl-og-soen-ingenioerer-er-tilbage-i-job-1607 Langt de fleste ingeniører, der blev fyret efter Pihl og Søns konkurs i august sidste år, er kommet tilbage i arbejde, viser en rundspørge foretaget af IDA.
Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar