onsdag den 16. april 2014

Dagens nyheder - Læs bla. om Så udspekuleret er Medina

Fra Mærsk-mand til udviklingsland
Efter en mindre menneskealder i A. P. Møller - Mærsk-konsortiet og en afstikker til Nordic Tankers står Tommy Thomsen i dag i spidsen for Investeringsfonden for Udviklingslande.
Læs mere her

X-faktor hos Novo Nordisk
Novo Nordisk lever i sin egen vækstlomme. Berlingske Business var med, da en stor flok globale elitestuderende kæmpede om at blive en del af succesen.
Læs mere her

Unge elitestuderende står i kø til danske virksomheder
Store danske virksomheder som Novo Nordisk, Arla og Danske Bank har stor succes med at tiltrække unge elitestuderende fra hele verden til særlige Graduate-programmer. Programmerne er helt afgørende for at kunne skaffe internationale ledertalenter.
Læs mere her

Selvledelse kræver ledelse med overblik
I dag er selvledelse hos medarbejdere et vilkår på størstedelen af danske arbejdspladser, og det fordrer, at ledelsen anerkender problemstillingen, mener flere eksperter.
Læs mere her

»Vigtigt at skabe en fælles forståelse«
Ledelsen på Det Kongelige Teaters Opera arbejder med engagerede og selvstændige medarbejdere med høj faglighed og mange følelser. Det kræver fokus på fællesskabet og en forståelse af, hvor teateret skal bevæge sig hen.
Læs mere her

USA får brug for over en million nye oliearbejdere inden 2020
Oilebranchen i USA er i vækst, og det betyder 1,3 millioner nye, amerikanske job frem mod 2020.
Læs mere her

Få HR-chefernes bud på, hvordan du opfylder lederdrømmen
http://karriere.jobfinder.dk/artikel/faa-hr-chefernes-bud-paa-hvordan-du-opfylder-lederdroemmen-1579 Har du en spirende leder i maven? Så læs her, hvad HR-cheferne fra tre store ingeniørtunge virksomheder anbefaler, at studerende gør for at forberede sig til lederrollen. Jobfinder
Læs mere her

»MBA lærte mig at tale magtens sprog«
http://karriere.jobfinder.dk/artikel/mba-laerte-mig-tale-magtens-sprog-1585 Evnen til at tale magtens sprog har været altafgørende for virksomhedsrådgiver Soulaima Gouranis internationale kometkarriere. En disciplin, hun lærte som MBA-studerende, og som hun i dag behersker til fingerspidserne – næsten. Jobfinder
Læs mere her

Bankansatte har fået ny overenskomst
Overenskomsten for omkring 50.000 medarbejdere i landets banker og realkreditinstitutioner er tirsdag faldet på plads.
Læs mere her

Så udspekuleret er Medina
Der er tale om benhård markedsføring, når Medina smider selfies på de sociale medier eller iklæder sig danske modebrands. Det fortæller den succesfulde sangerinde i et åbenhjertigt interview.Foto: Thomas Lekfeldt
Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar