mandag den 21. april 2014

Lille spiller på jobmarkedet med store armbevægelser

I en tid hvor finanskrisen banker på døren, kan det være vanskeligt at bevare fatningen. Vi har i Flexhouse A/S mere fart på end nogen sinde.

– I en vanskelig tid, kan det eneste rigtige, for at holde skruen i vandet, og overleve den ellers så omfattende krise være, at opretholde kontakten til nye såvel som eksisterende kunder. Vi bruger netop nu mere tid en tidligere på, at gå i dialog med vores kunder omkring deres situation og deltager i netværksgrupper. Vi bruger naturligvis vores private netværk, og vores målrettethed skal sikre os igennem krisen, udtaler Adm. direktør for Flexhouse A/S, Brian Jørgensen.

Brian fortsætter – Vi vil det her og vi bliver ved til trods for, at kampen er hård. Bureauerne er meget sultne efter kunder forståeligt nok men der er ingen anden vej end fremad, og det koster blod, sved og tårer. Krisen har kostet flere bureauers eksistens og flere bureauer vil lukke eller opsige medarbejdere i den nærmeste fremtid. Det er synd at se, men på en måde får vi også "ryddet" op i et for højt antal bureauer og de brodne kar i branchen.

Optimismen er dog til at få øje på hos Flexhouse A/S. Vi har tæt kontakt til vores kunder og som en ekstra service for dem som ikke har behov for vores kandidater her og nu, men som i stedet opsiger personale, tilbyder vi så vidt det er muligt, at hjælpe deres opsagte medarbejdere videre ud på arbejdsmarkedet. Dette gør vi blandt andet ved, at udsende kandidatpræsentationer med de kvalificerede kandidater til ca. 5.500 virksomheder en gang om måneden.

– Vi oplyser, vi handler og vi følger op. Kundepleje er alfa og omega i vores branche. Vi forsøger konstant, at give vores kunder og kandidater det lille ekstra. Vi kæmper det bedste vi har lært, vi ved vi kan og vi tror på det!

###

På www.flexhouse.dk finder du yderligere information om Flexhouse A/S. Du finder desuden vores emneaviser for marts måned med en dugfrisk præsentation af kvalificerede kandidater, der er parat til et jobskifte, udtaler Adm. Direktør Brian Jørgensen.
 

Læs mere her

tags: direktør, finanskrisen, virksomhed, arbejdsmarked,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar