onsdag den 2. april 2014

Er du klædt på til nye udfordringer

Områder som forandringsledelse, projektledelse, kriseledelse, kommunikation, værdibaseret ledelse, konfliktløsning, synlig ledelse, ledelseseffektivitet, intern markedsføring, strategi, resultatsledelse, situationsbestemt ledelse og mødeledelse er blandt de spændende emner, der behandles på de nye lederkurser og uddannelsesforløb hos Aktiv Kurser.

Godkendte efteruddannelser med ECTS points. Brug maks. 4 timer pr. uge.

Aktiv Kurser har indgået omfattende aftaler med en række af landets mest markante undervisere inden for ledelsesområdet, herunder erhvervsfolk, forfattere, samarbejdspartnere og undervisere direkte fra MBA og Handelshøjskolen i København.

(Klik på link www.probana.com )

Topledere

Executive Master, EMP
HR Master
Lean projektleder
Erhvervspsykologi, EPU
Effektiv Kommunikation

Erfarne ledere

Coach uddannelsen
HR Master
Executive Master, EMP
Effektiv Kommunikation
Stress Management, SMK
Erhvervspsykologi, EPU
Fra leder til HR–ansvarlig
Lean projektleder
Projektlederuddannelsen
Proceskonsulent, PUK

Nye ledere

Nyudnævnt leder, NLU
Erhvervspsykologi, EPU
Proceskonsulent, PUK
Effektiv Kommunikation
Stress Management, SMK

Projektledere

Projektlederuddannelsen
Lean projektleder

Inspiration før tilmelding:

De fleste kender til fusioner og virksomhedssammenlægninger, og mange vil stadigvæk sige, at de er berørt af fusioner, der tidligere har fundet sted. I øjeblikket er det i forbindelse med sammenlægning af kommuner, at der især er fokus på fusioner.

Fusioner og sammenlægninger ses oftest ud fra en problem – og mangeltankegang. Ved at arbejde med en processuel tilgang har lederen mulighed for at fjerne sig fra den traditionelle tilgang og rette fokus mod de mulige ressourcer, der ligger i denne type forandringer. Dette skal ses i stedet for de trusler, der ofte kommer til at stå i fokus.

For at gøre dette er det først og fremmest vigtigt at forstå den enkelte medarbejder som en aktiv deltager i forandringen i stedet for at tillægge den enkelte en passiv offerrolle. Offerrollen kommer eksempelvis frem, når der tales om, at den enkelte medarbejder "rammes af fusionen". Ud fra denne tilgang skal organisationen forstås som det samspil, der finder sted mellem organisationens medarbejdere. Når der sker en ændring, som en fusion eksempelvis er, vil alle organisationens medarbejdere blive berørt, men de vil samtidigt påvirke ændringerne i organisationen.

Derfor giver det ikke mening at se på den enkelte medarbejder som et passivt offer, i stedet skal medarbejderen ses som en aktiv deltager, der har mulighed for at påvirke fusionen og skabe nye muligheder. Det betyder ikke, at man skal negligere den store påvirkning en fusion vil have på den enkelte medarbejder og hans eller hendes hverdag. Fusioner medfører ofte afskedigelser og store forandringer, og af disse årsager kan det medføre stor usikkerhed omkring den enkeltes fremtid. Ved at give den enkelte en aktiv rolle i disse ændringer åbnes der for, at den enkelte kan være med til at påvirke udviklingen...

Læs mere her www.probana.com

Der er meget stor tilslutning til ovennævnte kurser/uddannelser og flere virksomheder har allerede benyttet sig af muligheden for at autorisere et antal medarbejdere over sommeren.

Det vil glæde os, hvis også I har lyst til at deltage. Tilmelding kan ske direkte online ved klik på link http://www.probana.com/akursuskatalog.asp eller direkte på telefon 45 76 58 58.
 

Læs mere her

tags: markedsføring, København, Handelshøjskolen, uddannelse, EM, virksomhed, efteruddannelse, Management, psykologi, kommunikation, strategi, organisation, projektleder, forfatter,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar